او با بیان اینکه رئیس مجلس، کمیسیونهای تخصصی را مأمور کرد تا اقداماتی را برای هماهنگی، نظارت بر امور و کمک انجام دهند، افزود: مجلس با توجه به وظیفه ذاتی خود در بحث نظارت باید بر اجرای صحیح افزایش قیمت بنزین نظارت کند و در صورت نیاز به هماهنگی میان قوا اقدامات لازم را دهد، همچنین اگر دولت یا قوه قضاییه نیازمند قانونی جدید برای کمک هرچه بهتر به مردم و هستند به سرعت کار کارشناسی کنند.
مصری ضمن درخواست از مردم برای مقداری صبوری اظهار کرد: منابع حاصل از افزایش قیمت بنزین قرار است به تدریج به حساب گروههای اجتماعی از پایین به بالا پرداخت شوند، به طور مثال با وجود بانکهای اطلاعاتی درباره خانوادههای تحت پوشش کمیته امداد، سازمان بهزیستی، رزمندگان معسر و بازنشستگان کشوری و لشکری و... هر شب به حساب ۲۰ میلیون نفر ارقامی از سوی دولت پرداخت میشود.
نایب رئیس مجلس با تاکید براینکه بقیه مردم هم مطلع باشند در مراحل بعدی مشمول این موضوع خواهند شد، تصریح کرد: امکان دارد بانک اطلاعاتی درباره یک سری از افراد کامل نباشد بنابراین دولت تدبیری اندیشیده تا توسط وزارت رفاه از این افراد ثبتنام به عمل آید تا در مراحل بعدی به آنها پرداخت شود، البته معتقدیم که باید تمامی این اقدامات و توضیحات قبل از افزایش قیمت بنزین توسط دولت انجام میشد تا ناراحتی به وجود نیاید.
او بیان کرد: منابع حاصل از فروش مازاد بنزین ۳ هزار تومانی به عنوان یارانه به مردم پرداخت میشود و در صورت عدم استفاده مردم از این بنزین مازاد، میتوان به راحتی آن را صادر و ارز حاصل از آن را به کشور بازگرداند و به مردم پرداخت میشود.
مصری ادامه داد: قرار شده است ریالی از مابه تفاوت قیمت بنزین برای بودجههای جاری مانند حقوق بازنگردد، در حقیقت این مبلغ به اقشار کم درآمد جامعه اختصاص داده شود، زیرا تاکنون افراد ثروتمند ۱۷ برابر اشخاص فقیر از یارانه بنزین استفاده میکردند و از این به بعد این مابه تفاوت به افراد کم درآمد داده میشود.
نایب رئیس مجلس گفت: موضوع افزایش قیمت بنزین پیش از این در تبصره ۱۴ بودجه قرار داده شده و مجوز آن به دولت داده شده بود، اما دولت باید با مجلس در این مورد هماهنگی میکرد.
انتهای پیام/