سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان و فناوران ساختمان مطرح کرد؛

رفع نقاط حادثه‌خیز با اجرای مدل تهاتر / تکمیل پروژه نوسازی محله سیروس با اجرای تهاتر در آینده‌ای نزدیک

ختایی گفت: ۳ هزار و ۳۲۹ نقطه حادثه‌خیز در کشور وجود دارد که می‌توان با اجرای مدل تهاتر و BOT آن‌ها را شناسایی و برطرف کرد.

به گزارش خبرنگار راه و شهرسازی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، علاءالدین ختایی عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان و فناوران ساختمان در نشست خبری امروز خود با بیان اینکه مدل جدیدی از تهاتر بر پایه نیازهای اقتصادی کنونی کشور فراهم کرده‌ایم، گفت: در شرایط حاضر مشکل نقدینگی و آثار تورمی ناشی از آن باعث شده که بسیاری از تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی با مشکل مواجه شود به همین دلیل بخش عمده‌ای از نیازهای فعالان اقتصادی می‌تواند از طریق تهاتر برطرف شود.
 
او با اشاره به اینکه تأمین منابع مالی یک معضل اساسی برای فعالان اقتصادی کشور به شمار می‌رود باعث شده که متخصصان این بخش با مطالعه بتوانند مدل‌های جدید اقتصادی را برای کشور تأمین کنند تا از طریق آن امکانات شهر‌ها و کشور‌های مختلف با ارتباط از طریق یکدیگر برطرف شود.

ختایی با اشاره به اینکه شهر‌های مختلف کشور دارای امکانات اقتصادی و نیروی انسانی فعالی است، گفت: در شرایط کنونی می‌توانیم از طریق تهاتر امکانات و یا اطلاعات بخش عمده‌ای از نیاز‌های کشور را برطرف کنیم.
بیشتر بخوانید: آمادگی کامل راهداران برای خدمات رسانی/ مسافران تجهیزات زمستانی همراه داشته باشند

عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان و فناوران ساختمان با اشاره به اینکه منابع مالی در کشور ما گران به دست می‌آید، گفت: از آنجایی که هزینه شبکه بانکی کشور بالا است بنابراین بخش عمده‌ای از فعالیت‌های اقتصادی تأمین نمی‌شود، اما ما می‌توانیم با طراحی مدل‌های مختلف زمینه‌ساز افزایش رونق تولید و توسعه آن شویم.

او با اشاره به اینکه تهاتر می‌تواند مکمل تأمین منابع مالی باشد، گفت: در طی ۱۰ سال گذشته هزار میلیارد تومان تهاتر در کشور صورت گرفته که بخش عمده‌ای از آن مربوط به فعالیت‌های عمرانی، ساخت و ساز، انبوه‌سازی، راه‌سازی و تونل‌سازی بوده است.

ختایی با اشاره به اینکه بسیاری از تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی در طی استفاده از تهاتر در شرایط کنونی نیازی به تأمین نقدینگی ندارد بلکه افراد می‌تواند با در اختیار گذاشتن امکانات خود تمامی نیاز‌ها و درخواست‌های خود را برطرف کند.

عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان و فناوران ساختمان، اظهار کرد: برات کارت سالیان طولانی است که از بین رفته است و از مبادلات اقتصادی استفاده نمی‌شود، اما می‌توان با احیای آن روش جدیدی را در حوزه ساخت و ساز و عمران احیا کرد.

او افزود: در طول ۱۸ سال گذشته گونه‌های مختلف اقتصادی را با انبوه‌سازان و سازندگان دنبال کرده‌ایم تا توانستیم انجمن صنعتی ساختمان را تأسیس کنیم، اما با ایجاد روش‌های جدیدی در حوزه ساخت و ساز رونق را به بازار مسکن وارد کردیم.

ختایی بیان کرد: بر پایه تولیدات داخل کشور سعی می‌کنیم فعالیت کنیم و از طریق آن بخش عمده‌ای از مواد اولیه مورد نیاز کشور را تأمین می‌کنیم البته بخش عمده‌ای از این نیاز‌ها در داخل کشور تولید می‌شود به طوری که بسیاری از سنگ‌های واحد‌های مسکونی ساخته شده و یا برج‌ها از طریق سنگ‌های گرانیتی و یا کوه‌های تراشیده شده در قزوین استفاد می‌شود.

عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان و فناوران ساختمان، گفت: با اجرایی شدن تهاتر تأمین منابع ارزان می‌شود، اما نباید از این موضوع غافل شویم که بخش عمده‌ای از امکانات را به تولیدکنندگان مختلف تزریق کنیم تا این روش در کشور احیا شود.

او یادآور شد: باید اقداماتی را در این حوزه انجام دهیم تا اقتصاد خرد کشور هم از این روش‌ها و از همین شبکه استفاده کند بنابراین سعی کرده‌ایم با توسعه شبکه‌های مختلف این موضوع را در بین بنگاه‌های کوچک اقتصادی احیا کنیم.

ختایی با بیان اینکه در ۱۰ سال گذشته با اجرای روش‌های مختلف توانسته‌ایم تهاتر را در حوزه مسکن و حمل و نقل احیا کنیم گفت: با استفاده از چنین روش‌هایی می‌توان کشور‌های مختلف را جهت صادرات و یا واردات دعوت کنیم که این خود زمینه‌ساز تقویت تولید داخل هم می‌شود.

عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان و فناوران ساختمان با اشاره به اینکه در حوزه عمرانی تهاتر‌های بسیار زیادی در بخش تأمین مصالح ساختمانی، تجهیزات ساختمان و همچنین نما‌های ساختمانی را انجام داده‌ایم، گفت: در چند سال گذشته ارتباطات و فعالیت‌هایمان با شهرداری و پیمانکاران این بخش گسترش یافته به طوری که با ارائه مدل‌های جدید اقتصادی سعی کرده‌ایم پروژه‌های نیمه تمام در کشور تکمیل کنیم.

او با بیان اینکه بخش عمده‌ای از تمرکز ما در نوسازی بافت‌های فرسوده است گفت: تاکنون پروژه‌هایی در منطقه ۱۵، ۴ و یک انجام داده‌ایم و به زودی تفاهم‌نامه‌ای با شرکت بازآفرینی شهری در خصوص توسعه نوسازی بافت‌های فرسوده از طریق تهاتر منعقد خواهیم کرد.

ختایی یادآور شد: بازآفرینی تمامی واحد‌های مسکونی در شهر‌های مختلف جزو برنامه‌های ما است، اما در شرایط کنونی نوسازی بافت‌های فرسوده تهران به ویژه منطقه سیروس است.

عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان و فناوران ساختمان با اشاره به اینکه در ماه‌های گذشته جلسات مختلفی با وزارت راه و شهرسازی جهت شناسایی و رفع نقاط حادثه‌خیز برگزار کرده‌ایم گفت: خوشوبختانه وزیر راه و شهرسازی از برنامه‌های ما در این بخش استقبال کرده، اما هنوز این برنامه‌ها به مرحله عملیاتی نرسیده است.

او با بیان اینکه ۳ هزار و ۳۲۹ نقطه حادثه‌خیز در کشور وجود دارد گفت: سیل اخیری که در کشور رخ داد بخش عمده‌ای از دلایل آن به دلیل وجود نقاط حادثه‌خیز بوده در صورتی که اگر این نقاط شناسایی و یا اصلاح شود بخش عمده‌ای از مرگ و میر‌ها در جاده‌های کشور کاهش می‌یابد.

ختایی افزود: با نصب تابلو‌های سیار در این نقاط می‌توانیم شاهد کاهش سرعت خودرو‌ها و تصادفات در جاده‌ها باشیم.

عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان و فناوران ساختمان اظهار کرد: در این طرح هیچ نیازی به تأمین منابع مالی و یا نقدینگی نیست بلکه می‌توانیم با اجرای روش BOT و روش BO می‌توانیم این نقاط را برطرف کنیم که مشاوران و مهندسان این بخش تاکنون مدل‌های مختلفی را برای اجرای آن طراحی کرده‌اند، اما متأسفانه با اجرای آن موافقت نشده است.

او اظهار کرد: بخش عمده‌ای از مسئولان به دلیل کمبود نقدینگی این مدل‌ها را اجرا نمی‌کنند در حالی که اجرای روش تهاتر نه تنها نیازی به نقدینگی ندارد بلکه باعث درآمدزایی برای دولت می‌شود.

ختایی گفت: امیدواریم با اجرای روش‌های تهاتر در کشور شاهد رونق اقتصادی به ویژه در حوزه ساخت و ساز و راه‌سازی کشور باشیم.

انتهای پیام /
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.