به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سمنان، رستم سعداللهی رئیس انجمن مدیران صنایع و خوشه قطعات خودرو استان سمنان گفت: نتیجه راستیآزمایی واحدهای صنعتی و تولیدی دریافتکننده تسهیلات از سوی مسئولان اطلاعرسانی شود.
او افزود: در سالهای گذشته دستکم ۱۱ هزار میلیارد ریال اعتبار برای رفع مشکلات واحدهای تولیدی و صنعتی راکد و نیمه فعال استان سمنان مصوب شد و با تامین نقدینگی باید مشخص شود که شرایط تولید در این واحدها در زمان حاضر چگونه است.
رئیس انجمن مدیران صنایع و خوشه قطعات خودرو استان سمنان بیان کرد: تامین نقدینگی و ارایه تسهیلات به واحدهای صنعتی و تولیدی نشان از دغدغهمندی دولتمردان نسبت به مشکلات صنعتگران است و با اجرای طرحهای راستی آزمایی نتایج پرداختهای از این دست به مردم گزارش شود.
رستم سعداللهی ادامه داد: براساس گزارشهای غیرموثق بسیاری از صنعتگران با دریافت تسهیلات چند میلیاردی از دولت نه تنها اقدام به تولید کالا و جذب نیروی انسانی نمیکنند بلکه با خرید املاک کسب و کار جدیدی را آغاز کرده اند.
او اضافه کرد: در شرایط سخت اقتصادی اجرای بسیاری از طرحها از شکل قانونی خارج میشود و قانونگریزی در کشور جولان میدهد و نشانههای رفع مشکلات واحدهای صنعتی با وجود تامین نقدینگی چندان قابل مشاهده نیست.
رئیس انجمن مدیران صنایع و خوشه قطعات خودرو استان سمنان تصریح کرد: رفع نشدن مشکلات واحدهای صنعتی با وجود حمایتهای دولت ۲ تعبیر دارد که فشارها و تحریمها به گونهای است که مشکلات واحدهای صنعتی رو به افزایش است و یا صنعتگران متقاضی تسهیلات در بخشهای غیرتولید هزینه میکنند.
رستم سعداللهی گفت: بعضی از صنعتگران در نشست کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان میگویند اگر تسهیلات دریافت نکنند، واحد صنعتی آنان تعطیل میشود، اما از سوی دیگر همین شرکتها طرحهای توسعهای و راهاندازی واحد تولیدی جدید در یکی از کشورهای منطقه را آغاز کردهاند.
استان سمنان حدود ۲ هزار و ۱۰ پروانه بهره برداری واحدهای تولیدی و صنعتی دارد، سهم اشتغال سمنان در بخش صنعت و معدن بیش از ۳۸ درصد و سهم بخش صنعت و معدن از تولید ناخالص استان حدود ۲۲ درصد است.
انتهای پیام / م