سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رئیس سازمان دامپزشکی کشور:

بیش از ۹۹ درصد آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان کنترل شد / دستیابی به رتبه‌های برتر جهانی در تولید فرآورده‌های خام دامی طی ۴۰ سال اخیر

رفیعی پور گفت: در سال ۹۸ تا این لحظه بیش از ۹۹ درصد آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان نسبت به سال‌های ۹۶ و ۹۷ کنترل شده است.

به گزارش خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، علیرضا رفیعی پور رئیس سازمان دامپزشکی کشور در افتتاحیه سومین نمایشگاه تخصصی و بین‌المللی صنعت پروتئین حلال و صنایع وابسته در جمع خبرنگاران اظهار کرد: برگزاری این نمایشگاه در حوزه تأمین مواد اولیه و صنایع وابسته که توسط واردات و تولید داخل تأمین می‌شود به ما کمک می‌کند.

رئیس سازمان دامپزشکی کشور با اشاره به اینکه ۱۰ درصد گوشت مورد نیاز کشور از طریق واردات تأمین می‌شود، افزود: مجموع گوشت کشور به صورت مستقیم یا در صنایع وابسته پس از فرآوری مورد استفاده قرار می‌گیرد.

او ادامه داد: در شرایط تحریم موفق شده‌ایم توانمندی خود را در حوزه تولید و تأمین امنیت غذایی کشور به نمایش بگذاریم که این امر بدان معناست که سرمایه‌گذاران پس از ورود تکنولوژی به کشور توانسته‌اند نسبت به بومی سازی دانش اقدام کنند که همین امر موجب شده به رتبه بالایی در تولید محصولات و امنیت غذایی فرآورده‌های خام دامی کشور دست یابیم.

رفیعی پور با اشاره به اینکه طی ۴۰ سال اخیر به رتبه‌های مناسبی در تولید محصولات پروتئینی و فرآورده‌های خام دامی دست یافتیم بیان کرد: طی ۴۰ سال اخیر به لطف سرمایه‌گذاران در حوزه تولید عسل رتبه ۴ جهانی، گوشت مرغ ۸ جهانی، تخم مرغ ۹ جهانی، شیر و لبنیات ۱۱ جهانی، شترمرغ و فرآرود‌ه‌های حاصل از آن رتبه ۲ جهانی و قزل آلا رتبه نخست در جهان دست یافتیم که امیدواریم در دهه دوم انقلاب به خوداتکایی ۱۰۰ درصدی در تولید محصولات رتبه‌دار دست یابیم.

رئیس سازمان دامپزشکی کشور درباره آخرین وضعیت شیوع آنفلوآنزای حاد پرندگان گفت: در سال ۹۸ تا این لحظه بیش از ۹۹ درصد آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان نسبت به سال‌های ۹۶ و ۹۷ کنترل شده و تنها مواردی از کانون روستایی بومی امسال گزارش و خوشبختانه کنترل شد.

او در پایان با اشاره به اینکه سویه‌ی H۵، N۸ کنترل شده است، تصریح کرد: در چند ماه اخیر سازمان بهداشت جهانی گزارشی از کانون آنفلوآنزای حاد پرندگان نداشته است.

این گزارش می‌افزاید: سومین نمایشگاه بین‌المللی محصولات پروتئینی حلال از امروز تا یکم آذر در نمایشگاه بین‌المللی به فعالیت خود ادامه می‌دهد و ۶۵ شرکت در این نمایشگاه شرکت کرده‌اند.
 

ترغیب سرمایه‌گذاران خارجی در صنایع پروتئینی کشور

مهبد رئیس ستاد برگزاری سومین نمایشگاه بین‌المللی محصولات پروتئینی حلال و صنایع وابسته در حاشیه این مراسم گفت: این نمایشگاه محل تلاقی صنعت و محصولات شامل انواع ماشین‌آلات، تجهیزات، تکنولوژی، اتوماسیون و تمام محصولات پروتئینی خام فرآوری شده با تاکید بر حلال بودن آنهاست.

وی افزود: این نمایشگاه تنها نمایشگاه تخصصی محصولات پروتئینی در دنیاست و همچنین تنها نمایشگاه صنعت گوشت خاورمیانه به حساب می‌آید که فرصت مناسب به تولیدکنندگان و عرضه‌کنندگان این محصول می‌دهد.

مهبد ادامه داد: برگزاری چنین نمایشگاه‌هایی می‌تواند موجب ترغیب سرمایه‌گذاران خارجی در صنایع پروتئینی کشور که از دانش و فناوری فنی و ماشین‌آلات بروز دنیا در صنایع داخلی باشد.

این مقام مسئول در پایان با اشاره به اینکه تجارت صنعت حلال در دنیا به ۳۷۰۰ میلیارد دلار می رسد، تصریح کرد: ۲ میلیارد نفر مسلمان در دنیا وجود دارد؛ بیش از ۸۰ درصد محصولات حلال در کشور‌های غیرمسلمان تولید می‌شود و ایران سهم کمی از این بازار دارد.

انتهای پیام/



انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.