او ادامه داد: حق آموزش و تحصیل در جامعه بسیار مهم است و زمانی که افراد در ایجاد فضای آموزشی مشارکت میکنند به این موضوع اهمیت میدهند.
معاون حقوقی رئیس جمهور با تأکید بر اینکه حق آموزش مبنا و توانمندی فکری و معنوی ایجاد میکند، گفت: در صورت نبود این توانایی حقوق سیاسی و اجتماعی افراد تحت الشعاع قرار میگیرد.
جنیدی تصریح کرد: قانون اساسی حق آموزش را مورد توجه قرار داده است و خیّرین میتوانند در این مسیر کمک کننده باشند تا در مواردی که دانش آموزان و افراد لازم التعلیم توانایی و بضاعت مالی تحصیل ندارند به آنها کمک کنند.
او گفت: حضور خیّرین و مشارکت آنها همبستگی اجتماعی را سبب میشود؛ موضوعی که ثروتی ملی محسوب شده و خاستگاه ارزشهای اجتماعی و اخلاقی است. در روایت بزرگان هم این همبستگی اجتماعی مورد تأکید قرار گرفته است.
معاون حقوقی رئیس جمهور بیان کرد: اکنون منابع دولت برای تحقق حق مردم محدود است بنابراین خیّرین در این شرایط میتوانند نقش پر رنگی را در جامعه ایفا کنند.
بیشتر بخوانید: مراحل نهایی تامین بودجه سال ۹۹ در دولت/ آمادگی دولت برای تامین اعتبار هزینه خیرین برای سال آینده
جنیدی ادامه داد: زمانی که قدرت خرید مردم کاهش مییابد اولین فکری که به ذهن آنها خطور میکند، چگونگی بهرهمندی امکانات آموزشی برای کودکان است.
او با اشاره به مشکلات چند روز اخیر گفت: به دنبال اداره آسیبها و جبران عواقب ناشی از حوادث اخیر هستیم؛ در روزهای گذشته جلسات و کارگروههایی در راستای کاهش این آثار مخرب تشکیل شد تا درد مردم را کاهش دهیم.
انتهای پیام/