سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

جزئیات جذب سرباز ماهر در دانشگاه علمی کاربردی/ آغاز پذیرش از بهمن

معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی از اجرای طرح «سرباز ماهر» در این دانشگاه خبر داد و گفت: این طرح از بهمن ماه سال جاری توسط دانشگاه جامع علمی کاربردی در سطح کشوری اجرا می شود.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، مختار جلالی جواران با اشاره به اجرای طرح «سرباز ماهر» در دانشگاه جامع علمی کاربردی گفت: به دلیل اهمیت این موضوع، اخیرا جلسه مشترکی بین دانشگاه و ستاد کل نیروهای مسلح برگزار شده و این موضوع بحث و بررسی شد.

ارائه دوره های کوتاه مدت مهارتی تک درس

وی افزود: در این جلسه مقرر شد در مرحله اول، دوره‌های کوتاه مدت مهارتی تک درس متناسب با نیازهای نیروهای نظامی و انتظامی ارائه شده و در مرحله دوم دوره آموزش پودمانی ارائه شود که در نهایت دوره ای پودمانی که ارائه خواهد شد قابل تجمیع باشد و بعد از چند پودمان مدرک رسمی کاردانی به کارشناسی ارائه شود.

معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی ادامه داد: یک کارگروه متشکل از نمایندگان دانشگاه جامع علمی کاربردی و نمایندگان ستاد کل نیروهای مسلح برای پیگیری و ساماندهی این طرح تشکیل شده است.

وی افزود: هر ساله حدود ۳۰۰ هزارسرباز، وارد دوره‌های نظام وظیفه می شوند و همین حدود نیز ترخیص می شوند بنابراین در هر سال ۳۰۰ هزار جوان، علاقمند و با نشاط وارد خدمت مقدس سربازی می شوند و اگر درصدی از این جوانان تحت آموزش مهارت افزایی قرار گیرند، در میان و بلند مدت می توانند تاثیر عمیق و گسترده ای در بحث مهارت و اشتغال زایی داشته باشند.

اجرای طرح سرباز ماهر در دانشگاه جامع علمی کاربردی از بهمن ماه

جلالی جواران تاکید کرد: تلاش ما این است از بهمن ماه طرح «سرباز ماهر» در دانشگاه جامع علمی کاربردی اجرایی و آغاز شود.

وی افزود: سربازان در این دوره ها در مراکز علمی کاربری وابسته به وزارت علوم و مراکز علمی کاربری نظامی و انتظامی و بخش های مختلف آموزش خواهند دید و تلاش دانشگاه این است که از ظرفیت سایر مراکز بخش خصوصی و غیر دولتی مراکز علمی و کاربردی نیز استفاده شود.

معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی افزود: همان طور که گفتم، چون هرساله ۳۰۰ هزار سرباز وارد فرایند نظام وظیفه می شوند، اگر بخواهیم ۱۰ درصد این سربازان را در مرحله اول آموزش دهیم، حدود ۳۰ هزار سرباز نیاز به کلاس و آموزش دارند.

ارائه ۸۰۰ رشته گرایش به علاوه یک هزار و ۵۰۰ تک پودمان

وی با بیان اینکه دانشگاه جامع علمی کاربردی تمام سازوکار و آمادگی لازم را برای اجرای این طرح در رشته های مختلف داردافزود: دانشگاه حدود ۸۰۰ رشته گرایش به صورت رسمی و نزدیک به هزار و ۵۰۰ رشته تک درس و تک پودمان دارد که می تواند با همکاری ستاد نیروهای مسلح آنها را ارائه کند.

تخفیف شهریه برای سربازان

جلالی جواران تاکید کرد: دانشگاه جامع علمی و کاربردی با توجه به اهمیت طرح مذکور از تمام ظرفیت خود برای اجرای کیفی طرح سرباز ماهر استفاده می کند، دانشگاه جامع علمی کاربردی بودجه دولتی ندارد و برای توسعه فعالیت های دانشگاه از مراکز، ۱۵ درصد بالاسری دریافت می کند ولی برای اجرای این طرح سهمیه خود را صفر کرده و حتی پیگیر است از مراکز زیر نظر خود تخفیف دریافت کند تا سربازان بتوانند با یک مبلغ ناچیزی دوره‌های آموزشی را طی کنند.

رفع موانع اجرای طرح سرباز ماهر

معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی افزود: اراده همه افراد بر این است این کار مهم ملی با همکاری هم انجام شود و حتی جلسات دانشگاه در این خصوص به صورت فشرده برگزار می شود به طوری که در کارگروه ها هفته ای دو جلسه برگزار می شود، مسئولان ذی ربط هفته ای یک جلسه برگزار می کنند و در سطح ستاد نیروهای مسلح، دانشگاه فنی و حرفه ای و دانشگاه جامع علمی کاربردی، فصلی یک بار این طرح رصد می شود تا موانع آن برطرف شده و کیفی و گسترده تر انجام شود.

جلالی جواران یادآورشد: همه پای کار هستند و امیدواریم همچنان این روحیه را تا پایان کار حفظ کنند تا به یک رویه منجر شود، تمام علاقه ما این است که وقتی سرباز کارت پایان خدمت خود را دریافت می کند، به یک فرد کارآفرین تبدیل شده باشد که به دنبال کار اداری و دولتی نباشد.

نحوه دریافت مدرک بعد از طی دوران سربازی

وی با بیان اینکه این طرح در کل کشور برای سربازان اجرا خواهد شد افزود: طبق قانون، چون همزمان با تحصیل، سربازی خلاف است سربازان نمی توانند مدرک دریافت کنند، بنابراین، یکدسته از این سربازان گواهی تک درس و یک بخش هم گواهی های پودمانی دریافت می کنند.

معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی افزود: این سربازان می توانند چند پودمان را طی کنند و بعد از طی دوره خدمت سربازی برای ادامه تحصیل یا دریافت مدرک به دانشگاه مراجعه کنند، که پودمان های این افراد جمع شده و اگر نیاز باشد که پودمان دیگری نیز طی شود، می توانند طی کرده و مدرک رسمی دریافت کنند که برای ادامه تحصیل در داخل و خارج از کشور مورد تایید وزارت علوم است.

منبع:مهر

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.