به گزارش خبرنگار سیاست خارجی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، «سید عباس عراقچی» معاون سیاسی وزارت امور خارجه به منظور برگزاری سومین دور گفتوگوهای سیاسی میان ایران و هلند عصر یکشنبه عازم لاهه شد. او در این سفر با همتای هلندی و استف بلوک وزیر امور خارجه هلند دیدار و گفتوگو کرد.
گفتوگوهای سیاسی در چارچوب تبادل نظر سازمانیافتهای بود که معمولا هر ۶ماه یک بار در پایتخت دو کشور ایران و هلند برگزار میشود. در همین راستا آندره هاسپلز معاون سیاسی وزارت امور خارجه هلند آبان ماه سال گذشته برای برگزاری دور دوم گفتوگوهای سیاسی به تهران سفر کرده و با معاون سیاسی وزارت امور خارجه دیدار و پیرامون موضوعات مختلف دوجانبه، منطقهای و بینالمللی تبادل نظر کرده بود.
جمهوری اسلامی با سایر کشورهای اروپایی به غیر از فرانسه، آلمان و انگلیس توافقهایی دارد. آنهاهم هرکدام به نوبه خود تلاش میکنند به گونهای در موضوعات بین المللی و مورد علاقه دوجانبه نقش آفرین باشند بنابراین ایران هم در این چارچوب به برخی کشورهای اروپایی که تمایل به گسترش روابط با ما را دارند، سفر کرده و به رایزنی میپردازد. در حقیقت رویکرد کشورمان نسبت به اتحادیه اروپا تا حدودی تغییر کرده و از گسترش روابط در سطح چند جانبه با خود اتحادیه اروپا در حال عبور به سمت روابط دو جانبه با کشورهای تاثیر گذار در داخل اتحادیه اروپا است.
کشورهای تاثیر گذار در اتحادیه اروپا در وهله اول فرانسه و آلمان هستند که ایران طی ماههای اخیر در سطح عالی با آنها مذاکره داشته، مذاکرهای که گاهی خبر آن در سطوح ریاست جمهوری در دو کشور اعلام شده و گاهی هم اعلام نشده است، با این اوصاف میتوان گفت که جمهوری اسلامی ایران تنها به سه کشور آلمان، انگلیس و فرانسه بسنده نمیکند، البته پیشتر به دلیل تمرکزی که کشورمان بر موضوع برجام داشته و نقش تعیین کنندهای که سه کشور اروپایی (فرانسه، آلمان و انگلیس) در مذاکرات داشتهاند روابطمان با این سه کشور گستردهتر بوده و رایزنیهای دیپلماتیک بیشتری صورت میگرفت.
در حال حاضر جمهوری اسلامی ایران در چارچوب گسترش روابط و دوری از روابط خاص با یک کشور تلاش میکند و سعی دارد که تعاملات خود را حتی در اتحادیه اروپا با همه کشورهای اروپایی که منافع ما را هم مد نظر قرار میدهند، ارتقا دهد و این تصور که اتحادیه اروپا تنها از سه کشور آلمان، فرانسه و انگلیس تشکیل شده یک اشتباه است، به ویژه که اکنون کشوری مانند انگلیس خود دچار بحران برگزیت است که طی دو سال و نیم گذشته دو نخست وزیر را از دست داده و احتمال سقوط بوریس جانسون هم وجود دارد، بنابراین میتوان گفت این کشور از جهت هویت در اتحادیه اروپا دچار مشکل است. فرانسه هم در مقابل جمهوری اسلامی ایران بسیار بد عهد بوده و به هیچ یک از تعهداتی که طی سالیان دراز با ایران بسته وفادار نبوده است.
بدعهدی فرانسه به سال ۱۳۵۴ برمی گردد، ایران در چارچوب قراردادی که با این کشور داشته ۱۰ درصد مرکز غنی سازی Ordi F آن را خریداری کرده و این بد عهدی از همان زمان آغازشده است و در سال ۱۳۸۲_۱۳۸۴ در چارچوب گفت وگوهای سه کشور اروپایی و بعدا در چارچوب گفتگوهای۱ +۵ این بدعهدیها وجود داشته و اکنون هم همینطور است.
سفر معاون سیاسی وزارت امور خارجه هم در چارچوب سیاستهای جمهوری اسلامی ایران برای ادامه همکاری با اتحادیه اروپاست، از آن جایی که هلند بارها میزبان گفتگوهای ایران با اتحادیه اروپا بوده و نقش تاثیرگذاری در نزدیکی دیدگاههای ایران با کشورهای اروپایی داشته، میتواند به عنوان عضو اتحادیه اروپا یک حلقه ارتباطی بین ایران و کشورهای اروپایی ایجاد کند.
گفته میشود که هلند در صدد ایجاد طرح جدیدی برای ادامه همکاری سه کشور اروپایی انگلیس، فرانسه و آلمان در چارچوب برجام است. این طرح ناظر بر ادامه همکاری سه کشور اروپایی و اجرایی کردن ۱۱ بند توافقنامه برجام در مقابل بازگشت ایران به تعهدات خودش است که ممکن است گشایشی در مناسبات آینده کشورمان و اتحادیه اروپا ایجاد کند، چراکه هلند همواره تلاش میکند تا روابط خود با ایران را حفظ کرده و در این خصوص تلاش بسیاری داشته که برجام هم محفوظ بماند، در نتیجه میتوان گفت که سفر عراقچی به هلند میتواند در مناسبات آینده ایران و اتحادیه اروپا تاثیر به سزایی داشته باشد، البته هلند میخواهد روابطی که اکنون بر سر کارشکنی بین ایران و سه کشور اروپایی به وجود آمده است را تعدیل و شرایطی فراهم کند که این سه کشور به تعهدات ۱۱ گانه خود در برجام عمل کنند.
تحلیلگران بر این باورند که جمهوری اسلامی ایران در تلاش است که در روابط منطقهای خود توازن را رعایت کند. به عبارت دیگر ایران توازن را در برقراری ارتباط با آمریکای لاتین، شرق آسیا، کشورهای آفریقایی و آسیای مرکزی را رعایت کرده، همچنین توازن کشورها در یک منطقه را هم مد نظر قرار میدهد و در یک منطقه مثل اتحادیه اروپا که ۲۸ کشور عضو دارد، روابط خود را تنها در آمد و شد با سه کشور خلاصه نمیکند بلکه تلاش میکند تا با سایر کشورها هم این توازن برقرار باشد.
در همین راستا دیپلماتهای بلژیکی و سوئدی سهشنبه و چهارشنبه هفته گذشته در تهران در دیدار با دیپلماتهای جمهوری اسلامی ایران درباره اوضاع کنونی یمن، سوریه و همچنین تحولات برجام به گفتگو نشستند. در همین خصوص «اکسل کنس» دبیرکل امور چندجانبه وزارت امور خارجه بلژیک که کشورش در حال حاضر عضو غیردائم شورای امنیت است و برای دیداری دو روزه در تهران به سر میبرد، رایزنیهایی را با تعدادی از دیپلماتهای ایرانی صورت داد.
ایران همواره در تلاش است که روابط خودرادرمنطقه وفرامنطقه گسترش دهد و در این راستا به کشور خاصی وابسته نمیشود. کشورهای همسایه و منطقه آسیای مرکزی ظرفیت بسیار خوبی برای افزایش حجم مبادلات تجاری بین ایران با این کشورها به صورت تهاتر کالا به کالا هستند که باید از این ظرفیت که خود این کشورها نیز اعلام آمادگی کردند، به بهترین شکل ممکن استفاده کرد.
درصورتی که از ظرفیت کشورهای همسایه برای افزایش مبادلات تجاری که رهبری انقلاب نیز برآن تاکید دارند، استفاده شود، تحریمهای آمریکا هیچ اثری بر اقتصاد کشورمان نخواهد داشت و کشور با کمترین مشکل اداره میشود.
غلامرضا انصاری معاونت اقتصادی وزارت خارجه هم بیشترین رقم تجارت ما با کشورهای همسایه دانست و گفت که هم اکنون این رقم بیش از ۵۵ درصد است که با توجه به تحریمها این موضع نقطه قوت ما محسوب میشود.
بیشتر بخوانید:حرکت ایران به سمت بر قراری ارتباط با کشورهای تاثیرگذار در اتحادیه اروپا
گزارش از فاطمه زهرا نصرالهی
انتهای پیام/
چرا آخه این کارو با مامیکنید بخدا ادب شدیم گناهمون چیه ? چرا هممون داااغون و افسسرده ایم چه بلایی داره سر ما جوونا میاد. یذره میایم به شرایط بددد قبلی عادت کنیم یه گند دیگه میزنن...
بیزحمت اینترنت منو وصل کنید..
چرا باید نت برای آشوبگراها و تخریب کننده ها و همراهی کنندگانشان و وطن فروش های بی دین که به کلام خدا و جان و مال مردم و کشورشان هم رحم نکردند وصل بشه.
زلزله هم بیاد بیرون نمیام چی
فقط نت می خوام
سرعت اینترنت داخلی خیلی بد و قطع و وصلی زیاد
کرایه ماشین های شخصی افزایش پیدا کرده
کارگران همچنان مشغول کارن
اینجوری که داریم میریم جلو دزد زیاد میشه
و ادامه قصه ...
میخاستم فیلم دانلود کنم:-(
این یک درخواست مردمیه
گوجه ای ک 500تومن بوده شده10هزار تومن
خیار 8هزار تومن
سنگکک 1500
تاکسی ها تقریبا خودشون گرون کردن
وصل کنید نت رو. زندگی مردم مختل شده
کارا پیش نمیره
هیچی نمیشه سرچ کرد
جواب هیچ سوالی رو نمیشه پیدا کرد
قیمت هیچی رو نمیشه فهمید
برای یه مسافرت رفتن از کجا باید اطلاعات بگیریم؟
فایل کارامونو چجوری برا مشتری بفرستیم؟
رزومه چجوری بفرستیم برای یه شرکت خارجی؟
گوشیامونو چجوری آپدیت کنیم؟
اطلاعات تاریخی و علمی و هنری و فنی از کجا بیاریم؟
برنامه نویسا از کجا کد پیدا کنن؟
هنرمندا از کجا عکس و فیلم پیدا کنن و واستفاده کنن؟
صداگذارا از کجا صدا دانلود کنن؟
پلاگین نرمافزارامون رو از کجا بیاریم؟
فیلم کجا ببینیم؟
امتیاز و نقد فیلم ها رو کجا ببینیم؟
و صد ها سوال دیگر...
فروشگاه های آنلاین چطوری محصولاتشون رو بفروشن؟
برنامه نویسا و سازنده های سایت چیکار کنن؟
آموزش های داخل یوتیوب رو از کجا گیر بیارن؟
جوونا با چی سرگرمبشن؟
چطوری با دنیا ارتباط بگیرن؟
چطوری از سلبریتی هایی که عاشقشونن خبر بگیرن؟
دانشجو ها از کجا مقاله علمی گیر بیارن؟
کار کافی نتی های بدبخت چی میشه؟
پول اونایی که نت هفتگی گرفته بودن و حروم شد چی میشه؟
و هزاران مشکل دیگه
احساس خفگی میکنم دیگه واقعن ... هیچ کاری نمیشه کرد
جناب رییس جمهور گاز و برق رانیز قطع کن متشکرم
( ۴ روز هست اینترنت رو قطع کرده)
لطفا برق رو هم قطع کنید با تشکر
وصلش کنید
شما رو به هر چی میپرستین قسم وصلش کنید
نابود شدیم دیگه
بسته
یکم به فکر ما باشین
باشگاه خبرنگاران خبر قدیمی نمیخوایم پیگیری جدید میخوایم
رسوندن صدای مردم به مسئولین رو میخوایم
نه شرقی نه غربی شعار نه اعتقاد مردم ایران اسلامی هست،یعنی نه به وابستگی چه شرقی چه غربی،یعنی اتکا به خودکفائی،یعنی حمایت از جوان ایرانی برای رشد علمی ،صنعتی پزشکی هسته ای،نظامی وغیره.
قبل حرف زدن بهتره فکر کنی،اگر نمیدونی چی به چیه نظر هم نده
خیلی ناراحتی میتونی برس آمریکا و اروپا خوش بگذرونی.اینجا ایرانه ما هم ایرانی دغدغه وطنمون رو داریم.
آره نه شرقی نه غربی جمهوری اسلامی.مرگ بر امریکا و مزدوران مرگ بر انگلیس،فرانسه ،آلمان و رژیم صهیونیستی.که دراین مدت اعلام حمایت کردند از اغتشاشگران.
شرقیییی نه غربی
آلمان و فرانسه چرا
باور کنید مردم اونا این شعارا رو علیه ما نمیدن
یکم احترام برای دیگران و دیگر ملت ها قائل باشید
اما با قطع اینترنت اینجور دارین مارو اذیت میکنین
فقط خدا ازتوننگذره
بفکر مردم داخل کشور و رابطه با کشورهایی غیر از آمریکا واتحادیه اروپا باشید.
بخدا از نسل ما فقط یک مشت آدم عصبی مونده....
بسه دیگه،بسه دیگههههههه.....
برین بپرسین ببینیم کی وصل میشه
مرگمون دادین
برین بپرسین ببینیم کی وصل میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اینترنتو وصل کنین دیگه
نخواستیم روابط برقرار کنین
زورگویی تا چه حد!!!!
این انصافه . من به هیچ وجه از حقم نمی گذرم در اون دنیا
استاد از کلاس انداختم بیرون میگه باید بیای کنفرانس بدی منم باید از گوگل حداقل کمک بگیرم دیگه
هم سیاحت هم تجارت هم ارتباط با جهان
حداقل سودش از بودن اینترنت سستش بیشتره هم گردش میکنیم هم ارتباط هم پول در میاریم
اینترنشنال نتورک
یعنی شبکه جهانی
ایران دقیقاً چطوری میخواد با جهان ارتباط برقرار کنه وقتی اینترنت نداره؟
مگه ارتباط با جهان بدون اینترنت میشه
چرا یکی جواب نمیده که کی اینترنت وصل میشه
عراق با اون همه درگیری اینترنت ش وصل بود
افزایش ارتباط با جهان؟