بر این اساس، هدف از تشکیل شورای اجرایی فناوری اطلاعات، تعیین خط مشیهای اجرایی در قلمرو فناوری اطلاعات جهت توسعه و استقرار دولت الکترونیک و ایجاد زمینه و بستر گسترش کاربردهای فناوری اطلاعات و ارتباطات در کشور و برنامههای توسعه بخشهای مختلف در چهارچوب سیاستهای کلی نظام، مصوبات شورای عالی فضای مجازی و قوانین مربوط است.
همچنین تصویب اهداف و خط مشیهای اجرایی توسعه صنعت و کاربری فناوری اطلاعات براساس سیاستهای کلی نظام و مصوبات شورای عالی فضای مجازی، تصویب خط مشیها و اعمال هماهنگیهای اجرایی و فنی لازم در گسترش بهکارگیری فناوری اطلاعات در ارایه خدمات الکترونیک در زمینههای اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی، تصویب نقشه فنی و اجرایی توسعه دولت الکترونیک و بهرهگیری حداکثری از ظرفیتهای بخش غیردولتی برای توسعه و بکارگیری فناوری اطلاعات در خدمات عمومی از جمله وظایف این شوراست.
با تصویب دولت، اسماعیل نجار برای مدت پنج سال به عنوان رئیس سازمان مدیریت بحران کشور منصوب شد.
براساس قانون مدیریت بحران کشور، رئیس سازمان مورد اشاره به پیشنهاد وزیر کشور از میان افراد با تحصیلات دانشگاهی مرتبط و حداقل ۷سال سابقه کار تخصصی در زمینه مدیریت بحران، برای یک دوره پنجساله با تصویب هیات وزیران و با حکم رئیس جمهوری منصوب میشود.
با توجه به تصویب لایحه «نحوه مدیریت تعارض منافع در انجام وظایف قانونی و ارائه خدمات عمومی» در دولت، با طرح مجلس شورای اسلامی درخصوص مدیریت تعارض منافع مخالفت شد.
همچنین رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور به عنوان نماینده دولت به مجلس تعیین شد.
بیشتر بخوانید: روحانی: پرداخت کمکهای معیشتی از دوشنبه آغاز میشود/ اعتراض حق مردم است، اما حساب اعتراض از اغتشاش جداست
انتهای پیام/
خودشون به اینترنت دسترسی دارن بدون محدودیت!!!!!
اونوقت مردم هیچ!!!!!!! تا کی اخه؟