سخنگوی شورای شهر تصریح کرد: در چنین شرایطی میبینیم، مسکنی که در شمال شهر ساخته میشود متقاضی مصرفی ندارد و بیشتر متقاضی سرمایهگذاری دارد.
او با تأکید بر اینکه باید این وضعیت را به سمتی هدایت کنیم که در جهت نوسازی بافت فرسوده و تأمین مصرف واقعی مسکن قرار گیرد، اظهار کرد: برخی ملاحظات وجود دارد که مربوط به قواعد شهرسازی است و ما نمیتوانیم بر اساس آن در بافت فرسوده مداخلات کالبدی وسیع ایجاد کنیم، چون اگر این کار را انجام دهیم بافت اجتماعی آنجا را به هم میزنیم.
اعطا با تأکید بر اینکه این کار باید در محلات دارای آسیبهای اجتماعی با مطالعات اجتماعی انجام شود گفت: یکی از چالشهایی که در بافت فرسوده داریم تراکم بالای جمعیت است.
بیشتبر بخوانید: نوسازی درجای ساختمانها به معنی احیای بافت فرسوده نیست/ پایتخت ۱۰ هزار هکتار بافت ناپایدار دارد
سخنگوی شورای شهر با بیان اینکه در هنگام نوسازی، سازنده برای رسیدن به سود بیشتر تقاضای تراکم بیشتر میکند، گفت: با این شرایط جمعیت بیشتری در آنجا ساکن خواهد شد و در نهایت ما با یک پارادوکس مواجه میشویم که از یک طرف جمعیت آن محدوده بالاست و از طرفی هم خواستار نوسازی بافت فرسوده هستیم.
او افزود: در این شرایط بحث سیاستهای حمایتی پیش میآید که برای مثال عوارض ساختمانی را در بافت فرسوده صفر میکنیم تا سازنده هزینهای بابت عوارض ندهد.
اعطا در پایان اظهار کرد: هر نوع اقدامی که در جهت نوسازی بافت فرسوده باشد و به لحاظ اصول شهرسازی و مسائل اجتماعی حرکتی پایدار باشد از آن استقبال میکنیم.
انتهای پیام/