وی با بیان اینکه بیش از ۹۰ درصد ناوگان تاکسی کشور دوگانه سوز است، ادامه داد: برای تاکسیهای دوگانهسوز ۲۰۰ لیتر در نظر گرفته شده است که با توجه به تغییراتی که روز گذشته انجام شد این میزان برای تاکسیهای دوگانه سوز به ۲۵۰ لیتر در ماه تغییر کرد.
دبیر شورای عالی هماهنگی ترافیک شهرهای کشور درباره سهمیه سوخت تاکسیهای ون افزود: با توجه به اینکه مصرف این خودروها بیشتر از تاکسیهای تک سوز است، برای آنها ۶۰۰ لیتر در ماه سهمیه تعیین شده است.
محمدیان در خصوص سهمیه آژانسها نیز گفت: برای آژانسهای تاکسی تلفنی، سهمیهای شامل ۲۰۰ لیتر برای تاکسیهای تلفنی بنزینی و ۱۲۰ لیتر در ماه برای تاکسیهای تلفنی گازسوز در نظر گرفته شده است.
وی با اشاره به سهمیه بنزین تاکسیهای اینترنتی تصریح کرد: در صورتی که راننده این تاکسیها بیش از ۲۰۰ کیلومتر در ماه رانندگی کرده باشد، ما به التفاوت آن تا سقف ۳۰۰ لیتر بنزین در ماه، پیشبینی شده است.
دبیر شورای عالی هماهنگی ترافیک شهرهای کشور در خصوص سهمیه سوخت وانتبارها و موتورسیکلتها اظهار کرد: سهمیه سوخت وانتهای پرمصرف بنزینی ۳۰۰ لیتر، دوگانهسوز ۱۲۰ لیتر و سهمیه سوخت وانتهای کم مصرف بنزینی ۲۰۰ لیتر و دوگانه سوز ۶۰ لیتر در ماه پیشبینی شده است. ضمن اینکه سهمیه موتورسیکلت در هر ماه ۲۵ لیتر در نظر گرفته شده است.
وی به سهمیه سرویس مدارس اشاره کرد و گفت: سرویسهای مدارس در قالب سامانه سپند (ناوگان پایش حمل و نقل دانشآموزی) ساماندهی میشود و در نتیجه مشمول سهمیه سوخت قرار میگیرد.
محمدیان با بیان اینکه در گذشته سرویس مدارس مشمول سهمیه بنزین نبودند، تصریح کرد: بر این اساس برای سرویسهای مدارس ۱۲۰ لیتر در ماه سهمیه بنزین در نظر گرفته شده است.
انتهای پیام/
منی که قدرت خرید موتور نو یا مدل بالا ندارم خب مشخصه از کدوم قشر جامعه هستم ! در صورتی که با این طرح دولت عملا زندگی فلج ما بدتر فلج میشه ....
واقعا ما و امثال ما به کجا باید بریم و حرفمون رو بزنیم ؟
تورو خدا یکی به داد ما هم برسه