او خاطرنشان کرد: در کنار منابع خدادادی وجود انسانهای عالم از عوامل رسیدن جامعه به توسعه است، در جامعه ما با توجه به باورهای دینی قوی و نوع دوستی مردم، در کنار منابع طبیعی و نیروی انسانی عالم، عشق به هم نوع و خدا باوری در کمک به هم نوع موضوعی است که در گوشه و کنار ایران ما دیده میشود.
این مسئول یادآور شد: جامعه به خدمات مختلفی نیاز دارد و دولت نیز مکلف است بر اساس قانون خدماتی را ارائه دهد، اما همه نیازها را در تمام دنیا فقط دولتها برآورده نمیکنند چراکه در این صورت سازمانهای مردم نهاد در دنیا شکل نمیگرفتند.
معاون استاندار زنجان ابراز کرد: بر همین اساس است در کشور ما علاوه بر موسسات مردم نهاد، موسسات خیریه با روح محبت، ایثار، مروت، برادری و سراسر لطف و کرامت در ادبیات ایران اسلامی هویدا شد.
او با بیان اینکه جامعه نیازهایی دارد و در کنار آن مشکلاتی مبتلا به انسانها است، تصریح کرد: مخاطبان موسسات خیریه سه ویژگی دارند که انسانهای دردمند، نیازمند و آبرومند هستند.
مرادی افزود: این افراد انسانهایی هستند که درد دارند که شامل درد جسم یا روح باشد و درد نداری به لحاظ اقتصادی یا محبت پدر یا مادر باشد و برای رفع درد نیازمند هستند، ولی به لحاظ مناعت طبع و بزرگی حاضر نیستند دست نیاز به سوی کسی دراز کنند و آبرومندند.
او ابراز کرد: بسیاری از مردم از اقدامات این موسسههای خیریه آگاه نیستند، ولی امروز دیدیم نوجوانان و نونهالانی پرورش داده و توانمند میشوند که با توجه به نمونههای بسیاری که دیده ایم روزی نخبگانی میشوند و دردی از جامعه درمان میکنند.
معاون سیاسی استاندار زنجان نامزد کرد: این مراکز، مراکز عشق، عاطفه و محبت هستند و برای کسانی که در این موسسهها از هیچ خدمتی دریغ نکردند حسن عاقبت آرزومندم.
مدیر کل بهزیستی استان زنجان نیز در این مراسم با آرزوی توفیق برای تمام فرزندان بهزیستی، افزود: این عزیزان مایه افتخار و سرافرازی ما هستند.
محمد محمدی قیداری با تقدیر از عوامل موسسه خیریه پرتو مهر یزدان، ابراز کرد: دست خیران استان را میبوسم که به همت بلند آنان زنجان به شهر کریمان معروف شد.
این مسئول با بیان مسئولیتهای بهزیستی، ابراز کرد: ۵۰ درصد از فرزندان در شیرخوارگاه از معتادان هستند که خواهش داریم در این زمینه نیز خیران وارد شوند تا هم بتوانیم به خانواده این افراد و همچنین کودکان آنها کمک کنیم.
او افزود: در بحث پیشگیری از آسیبهای اجتماعی، طلاق هم یکی از آسیبهایی است که موجب ورود این فرزندان به بهزیستی میشود.
محمدی یادآور شد: در پیشگیری از معلولیتها اختلالات ژنتیکی را داریم که ۵۰ درصد از معلولیتها ناشی از مسایل ژنتیکی است و طبق قوانین برنامه ششم انجام آزمایشات و مشاورات قبل از ازدواج اجباری شده که امید است عملیاتی شود که در این صورت ۵۰ درصد از معلولیتها کاهش خواهد یافت.
او بیان کرد: بهزیستی زنجان ۶۲۰ معلول و سالمند و روانی مزمن را به همت مردم نگهداری میکند و در سایر زمینهها نیز مشکلات با کمک مردم قابل حل است.
این مسئول خاطرنشان کرد: در سال قبل واگذاری امور به مردم را آغاز کردیم و ۹۳ درصد از امور بهزیستی به مردم واگذار شده و ما هم در کنار مردم به عنوان ناظر و سیاست گذار به حل مشکل میپردازیم.
مدیرکل بهزیستی استان زنجان با اشاره به اینکه در ۶ ماه نخست سال مردم ۷ میلیارد تومان به مراکز مختلف بهزیستی کمک کردند، تصریح کرد: کمک خیرین فقط پول دادن نیست و بسیاری از متخصصان در حوزه پیشگیری در بهزیستی فعالیت دارند.
او یادآور شد: جای بسی خوشحالی است که این خیریه در بحث تخصصی در نگهداری از فرزندان سعی دارند این عزیزان را توانمند به جامعه تحویل دهند.
انتهای پیام/ز