تنهایی افزود: صادرات آب پنیر تحت ردیف تعرفهای شماره ۰۴۰۴۱۰۰۰ و ۰۴۰۴۹۰۰۰ با اخذ عوارض صادراتی به میزان ۲۱۵۰ ریال به ازای هر کیلوگرم با رعایت سایر قوانین و مقررات بلامانع است.
او گفت: صادرکنندگان میتوانند بدون نیاز به تایید وزارت جهادکشاورزی و صرفاً با پرداخت عوارض صادراتی مزبور نسبت به صدور کالای موصوف اقدام نمایند.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کرمانشاه گفت: کشت گیاهان علوفهای در سطح مزارع دیم این شهرستان در حال توسعه است.
آشتاب با اشاره به سیاستهای جهاد کشاورزی در استفاده از اراضی آیش و توسعه کشت گیاهان علوفهای دیم نظیر ماشک در این شهرستان گفت: در حال حاضر انواع کشتهای مناسب در تناوب با زراعتهای دیم نظیر حبوبات دیم، گلرنگ و ماشک در اراضی این شهرستان در حال انجام است.
او بیان کرد: با برنامه ریزی و پیگیریهای مداوم و برگزاری جلسات و دورههای آموزشی در راستای پیگیری واجــــــــرایی نمودن برنامه ابلاغی پروژه امنیـت غذایی ایران-ایکاردا، کشت حفاظتی، افزایش ضریب خوداتکایی محصولات علوفهای به منظورکمک به رونق تولیدات دامی و زراعی درسال زراعی جاری عملیاتی شده است.
او افزود: ازطریق عاملین بخش خصوصی مقدار ۵۰۰۰ کیلوگرم بذر ماشک ساتیوا حمل و در بین کشاورزان این شهرستان توزیع شده است.
آشتاب بیان کرد: تاکنون در سطحی معادل ۴/۷۱ هکتار ماشک ساتیوا و ۸۴۰ هکتار یونجه کشت شده است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کرمانشاه گفت؛ جهت تشویق و ترغیب کشاورزان این شهرستان در دهستان چقانرگس، یک مزرعه ماشک ساتیوا کاملا مکانیزه بصورت نمایشی در سطح ۱۰ هکتاراجراشده است.
آشتاب افزود: ماشک گیاهی یکساله از خانواده لگومینوز است که همانند سایر گیاهان این خانواده موجب اصلاح و تقویت خاک میشود و نیتروژن را در خاک تثبیت میکند.
او ادامه داد: ماشک به دلیل عملکرد بالا، خوش خوراکی و کیفیت بالای علوفه میتواند در تغذیه دامهای منطقه مؤثر باشد و از آن به عنوان گزینهای مطلوب در تناوب با غلات در مزارع دیم و بعد از محصولاتی مانند گندم استفاده کرد.
مدیرجهاد کشاورزی شهرستان کرمانشاه ادامه داد: توسعه کشت نباتات علوفهای لگوم دیم پرتولید، علاوه بر تأمین علوفه دام در دیمزارها، الگوی کشت مناسب را در تناوب غلات به کشاورزان معرفی میکند و راه مؤثری در تقویت خاک دیمزارها و کنترل آفات خواهد بود.
انتهای پیام/ز