او ادامه داد: مقرر شده جلسات تنظیم بازار به طور مستمر هر روز صبح با حضور اعضای ستاد و برای نظارت بر بازار و روند تنظیم فروش، برگزار شود.
قبادی درباره شرایط فعلی بازار گفت: شرایط فعلی بازار روند عادی است و هیچ گونه کمبود کالایی نداریم.
او بیان کرد: با توجه به شرایط کشور، واردات کالاهای اساسی شرایط مطلوب دارد و تا این لحظه، ورودی کالا به کشور ۱۰ درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل بیشتر بوده است و در وفور کالا و انباشت کالای مصرفی مردم مشکلی نداریم.
در ادامه احمدی معاون سازمان حمایت مصرفکنندگان و تولیدکنندگان دیگر مهمان برنامه گفت: در جلسه روز گذشته کارگروه تنظیم بازار، ۴ الی ۵ مصوبه برای حاکم شدن آرامش در بازار داشتیم که در درجه نخست، پایش مستمر بازار قرار دارد.
او ادامه داد: امروز نیز با ابلاغیه جدیدی که صادر شد تشدید نظارت بر بازار در دستور کار قرار گرفت.
احمدی گفت: هماهنگی نزدیکتر با اتحادیهها و اتاقهای اصناف نیز موجب آرامش بیشتر بازار خواهد شد.
وی با اشاره به برگزاری گشتهای مستمر اصناف و تعزیزیرات برای نظارت بر بازار افزود: همچنین با ابلاغ مصوبات به ۹۶ انجمن، سندیکا و اتحادیه تاکید شد که در شرایط فعلی با هماهنگیهای لازم از افزایش قیمت خدمات و کالاها خودداری کنند.
معاون سازمان حمایت گفت: تا این لحظه افزایش قیمتی که متاثر از قیمت بنزین باشد نداشته ایم و گزارشهایی در حوزههای حمل و نقل درون شهری داشته ایم که با نظارت تاکسیرانی، کنترلها انجام شده است.
در ادامه شهرام رضایی نماینده شرکت پخش فرآوردههای نفتی نیز در ارتباط تلفنی با برنامه، درباره بسته تکمیلی سهیمه سوخت ناوگان شهری گفت: ناوگان تاکسی تلفنی در سهمیه بندی قبلی کارت شخصی شان باطل و به آنها کارت سوخت داده شد و اکنون نیز اگر این خودروها به وسیله وزارت صمت و شهرداریها ساماندهی شوند به میزان ۲۰۰ لیتر برای خودروهای بنزین سوز و ۱۲۰ لتیر برای دوگانه سوز در کارت بانکی شان واریزی خواهیم داشت.
وی افزود: برای خودروهای بین شهریها نیز منتظر اطلاعات سازمان راهداری هستیم تا سهمیه سوخت آنها اعمال شود؛ و براساس اعلام وزارت نفت و شرکت پخش فراودههای نفتی، پس از دریافت اطلاعات، ۷۵۰ لیتر برای خودروهای بنزین سوز و ۴۵۰ لیتر برای دوگانه سوز از آذرماه اعمال و برای این ۱۰ روز باقیمانده آبان نیز سهمیه واریز خواهد شد.
وی درباره سوخت سرویسهای مدارس نیز گفت: اگر این خودروها در سامانه سپند ثبت نام شده باشند بر اساس اطلاعات سهمیه بندی، مبلغ به کارت بانکی واریز خواهد شد.
رضائی افزود: خودروهای وانت بار نیز سهمیه دریافت میکنند که از روز گذشته برای وانت بارهای پرمصرف ۳۰۰ لیتر و برای کم مصرف ۲۰۰ لیتر اعمال شده است، ولی وانت بارهایی که در حمل ونقل بین شهری کار میکنند بعد از ساماندهی مابه التفاوت آن واریز خواهد شد.
وی گفت: با توجه به اینکه خوروهای ون در همه کلاسهای خودرو وجود دارند بنابراین برای تاکسیهای ون بعد از شناسایی، کارت جدید صادر خواهد شد و سهمیه آنها ۶۰۰ لیتر در ماه اعمال خواهد شد.
این مقام مسئول بیان کرد: تاکسیهای اینترنتی نیز با توجه به استفاده از نرم افزارها در صورت داشتن مجوز وزارت صمت و تایید وزارت کشور و داشتن پیمایش بالای ۲۰۰ کیلومتر، اعتبار به کارت بانکی آنها واریز خواهد شد.
رضایی درباره تمهیدات لازم برای روان سازی ناوگان حمل و نقل گفت: در هر سهمیه بندی اگر نیاز به تغییرات باشد در کمیتههای لازم پایشهای لازم انجام میشود.
بیشتر بخوانید: تاثیر اصلاح نرخ بنزین بر تولید ناچیز است/ مجوزهای افزایش قیمت را منتفی می کنیم
در ادامه رایگانی سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی نیز در ارتباط تلفنی با برنامه گفت: بازار تاکنون آرام داشته است و هیچ گونه افزایش قیمت نداشته ایم.
او افزود: روز شنبه بخشنامهای به استانهای مختلف برای رسیدگی به پروندههای افزایش قیمت صادر شد و با هماهنگی وزارت صمت بازار، مدیریت و کنترل خواهد شد و رسانهها نیز میتوانند در بازدید و رصد روزانه همراه گشتهای سازمان تعزیرات حکومتی حضور داشته باشند.
حصاری مدیرکل حمل و نقل وزارت کشور نیز در ارتباط تلفنی با برنامه گفت: برای تاکسیهای اینترنتی حتما سهمیه در نظر گرفته شده است که با احتساب مابه التفاوت به حساب آنها واریز و پرداخت خواهد شد.
وی افزود: سنجش پیمایش بر اساس شرکتهای تاکسرانی اینترنتی انجام میشود و اطمینان میدهیم سهمیه به انها تعلق خواهد گرفت.
صاری گفت: برای سهمیه سرویسهای مدارس نیز ۱۲۰ لیتر برای خودروهای تکسوز و بر اساس تعداد سفر از کلانشهرها تا شهرهای کوچک و ۶۰ لیتر برای دوگانه سوزها در نظر گرفته شده است که بعد از ثبت در سامانه سپند اعمال میشود.
انتهای پیام/