فعال ادامه داد: پخش کلیپهای مربوط به سالهای قبل در فضای مجازی از جمله این اقدامات است که این حرکت موجب ترویج فضای بیاعتمادی و ناامنی در سطح جامعه میشوند. به عنوان نمونه پخش کلیپ مربوط به چند مورد آتش سوزی سالهای گذشته که ناشی از تحریقهای غیرعمدی بوده، با ادعای کاملا دروغ آتش سوزی در پمپ بنزین در یک خیابان تهران و یا در یکی دو شهر دیگر، که همچنان که از سوی خبرگزاریهای مختلف اعلام شد، به هیچ عنوان واقعیت ندارد.
رئیس مرکز فوریتهای امنیتی، اطلاعات و اخبار وزارت کشور تصریح کرد: البته شهروندان، هر خبری که در فضای مجازی منتشر میشود را باور نمیکنند و حتماً نسبت به صحت و سقم اخبار تحقیق میکنند. طبیعتا اخبار موثق از سوی خبرگزاریهای رسمی و پایگاههای معتبر خبری منتشر و یا بازنشر میشود.
او افزود: افرادی که اقدام به شایعهپراکنی در فضای مجازی و شبکههای اجتماعی میکنند، از جمله مطابق با مواد ۷۴۴، ۷۴۵ و ۷۴۶ قانون مجازات اسلامی، پاسخگوی اقدامات خود خواهند بود.
رئیس مرکز فوریتهای امنیتی، اطلاعات و اخبار وزارت کشور تصریح کرد: مرکز فوریتهای امنیتی، اطلاعات و اخبار وزارت کشور بر تمامی پدیدهها و حوادث امنیتی اشراف کامل، دقیق و سریع دارد.
انتهای پیام/