سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

بازخوانی/

بنزین قابل ذخیره سازی در کارت سوخت چقدر است؟

با توجه به آغاز فرآیند سهمیه بندی بنزین در کشور این سوال مطرح است که رانندگان چه میزان از سهمیه بنزین خود را می‌توانند ذخیره کنند؟

به گزارش خبرنگار اقتصاد و انرژی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، امیر وکیل زاده، مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران اظهار کرد: کسانی که هنوز کارت سوخت شخصی ندارند، هنوز به دست‌شان نرسیده و یا هنوز تقاضای صدور کارت سوخت المثنی نداده اند، نگران سوختن سهمیه‌های خود نباشند.

وی افزود: از ساعت صفر روز ۲۴ آبان امسال، سهمیه ۶۰ لیتری آبان برای آن‌ها در نظر گرفته شده و محفوظ است و تا ۶ ماه این سهمیه قابل ذخیره سازی است.
بیشتر بخوانید: تعیین تکلیف دارندگان چندخودرو و خودرو‌های لوکس در اعمال سهمیه / کارت های سوخت مخدوش یا خراب چه باید کنند؟

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران در خصوص سقف قابل ذخیره سازی سهمیه‌ها در کارت‌های سوخت شخصی گفت: حداکثر ۶ سهمیه ۶۰ لیتری، یعنی برابر با ۳۶۰ لیتر، برای سواری‌های شخصی در کارت سوخت قابل ذخیره‌سازی است.

وکیل زاده در پاسخ به اینکه "پروسه زمانی صدور کارت سوخت چقدر طول خواهد کشید؟ "، بیان کرد: با ترافیکی که الان داریم که حدود ۲۴۰ هزار کارت سوخت در نوبت صدور است، حدود ۳ هفته تا یک ماه زمان می‌برد تا کارت سوخت جدید صادر شود.
 

سهمیه بندی جایگاه‌های سوخت به ۶۰ لیتر در هر بار سوخت گیر بازگشت

سهمیه کارت سوخت جایگاه‌داران به حالت سابق یعنی ۶۰ لیتر در هر بار سوخت‌گیری بازگشته و محدودیت ۲۰ لیتر کارت سوخت جایگاه‌داران برداشته شده است. هم اکنون، بنزین با کارت سوخت جایگاه‌داران برای کسانی که کارت سوخت ندارند، هر لیتر ۳۰۰۰ هزار تومان عرضه می‌شود.

 
 
 
انتهای پیام/
 
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
سام
۱۱:۰۵ ۰۱ مرداد ۱۳۹۹
چرا حداکثر و حداقل می‌گذارند ؟ اگر این بنزین حق من است و متعلق به من، چرا سقف تائین می‌کنند ؟
اینکار باعث ایجاد ابزار سیاه و درآمد برای برخی سودجویان شده. چون بهتر است بجای سوختن و باطل شدن آنرا در بازار آزاد بفروش رساند !
مانند این است که مثلا بگویند هیچکس حق ندارد بیشتر از 5 میلیون تومان از حقوق ماهیانه خود را در کارت بانکی پس انداز کندو اگر پول را خرج نکنید بیشتر از حد و سقف مجاز مصادره میشود !! اگر این سهمیه ناچیز متعلق به مالک ماشین است پس جزو دارائی او محسوب شده و باید اجازه داده شود به هر میزان که میتواند از سهمیه خود را برای آینده و مثلا مسافرتهای طولانی و چندین روزه نگه دارد و یا حتی مقداری از آن را به خویشاوندان خود بدهد.
ناشناس
۱۸:۳۵ ۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۹
از آبان ماه که سهمیه بندی شروع شد کارت سوخت نداشتم و کارت سوخت المثنی هم اردیبهشت 99 به دستم رسید. اما فقط 180 لیتر سهمیه داشت در صورتی که میبایست 420 لیتر ذخیره میشد
حسن حسینی
۱۸:۳۶ ۲۷ اسفند ۱۳۹۸
سلام...با توجه به مشکلات پیش آمده کاش فرصت 6 ماهه ماندگاری ذخیره بنزین در کارت تمدید میشد
ناشناس
۰۷:۵۷ ۲۶ آبان ۱۳۹۸
بايد روي تاكسيا و وانتا و بقيه عموميا دستگاه مصرف سنج گذاشت كه نتونن بنزين فروشي كنن