او با بیان اینکه این نگاه، می تواند چشم انداز اتفاقات مبتنی بر جریان باشد، افزود: از گذشته تاکنون، دارایی کتابخانه ها اطلاعات و داده های ایستا و تعداد کتاب های موجود در مخزن کتابخانه ها بوده است در حالیکه که با نگاه جدید داده های سیال، جای داده های ایستا را خواهد گرفت.
صالحی ادامه داد: در طول سال های گذشته تاکنون، کتابخوانان برای کسب دانش و ارتقاء آگاهی به کتابخانه های کلاسیک مراجعه می کردند در صورتیکه امروز، با تغییرات جدید و به خصوص مسیری که در دهه های آینده در پیش رو داریم در فضای کتابخانه ها بایدخلق دانش جایگزین کسب دانش شود.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی اضافه کرد: در نگاه جدید سازمان کتابخانه ها و کتابداران مالک کتابخانه و خدمات نیستند بلکه این نهاد و افراد، حلقه وصل نهاد کتابخانه ها با دیگر مجموعه ها هستند تا بر مسیر خلق دانش، اجتماع سازی و اجتماعی شدن بر محور کتاب، گام بردارند.
او با بیان اینکه جوهره تمدن اسلامی، کتاب و کتابخانه است، اظهارداشت: تمدن اسلام از دل کتاب متولد شده و حرکت کرده و با گسترش کتاب و کتابخانه به دوران طلایی خود رسیده است، از این رو گسترش تمدن نوسازی جز از این مسیر میسر نیست.
انتهای پیام/ غ