این مقام انتظامی در ادامه افزود: باتوجه به اینکه در این روش کلاهبرداری ایجاد دسترسی غیرمجاز به گوشی تلفن همراه و شبکههای اجتماعی به علت بیاحتیاطی افراد صورت میگیرد، به هموطنان توصیه نمود: از واگذاری گوشی تلفن همراه خود به افراد غریبه خودداری کرده و همواره دسترسی مستقیم به گوشی تلفن همراه و شبکههای اجتماعی خود را با رمز محدود کرده و در هنگام نیاز به تعمیرات و دریافت خدمات موبایلی صرفاً به نمایندگی و تعمیرگاه مجاز مراجعه کرده و از نصب هرگونه اپلیکیشن و برنامه جانبی بر روی گوشی تلفن همراه خود که از طریق منابع ناشناس و در قالب شبکههای اجتماعی ارسال میشود، اکیداً خودداری کنند.
بیشتر بخوانید: دستگیری کلاهبردار حسابهای بانکی سالمندان در طباخی
معاون اجتماعی پلیس فتا ناجا گفت: افراد سعی کنند اپلیکیشنهای مورد نیاز را از منابع معتبر تأمین کنند تا از سوءاستفاده افراد در امان بمانند.
سرهنگ پاشایی در پایان به تمامی کاربران توصیه نمود: در هنگام دریافت هرگونه پیام از سوی دوستان و آشنایان با مضمون واریز فوری پول به علت هرگونه نیازمندی ابتدا از صحت درخواست، با برقراری تماس تلفنی با فرد ارسال کننده پیام اطمینان حاصل کنند.
همچنین در هنگام انتقال وجه به حسابهای مورد نظر نام و نام خانوادگی دریافت کننده وجه را با دقت کنترل کرده و از شتاب زدگی در انجام هرگونه عملیات بانکی اجتناب نمایند.
وی افزود: در صورت مشاهده موارد مشکوک مراتب را از طریق سایت رسمی پلیس فتا در بخش گزارشات مردمی منعکس کنند.
انتهای پیام/