به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه،محمودرضا مرادی رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از نقش دانشگاه علوم پزشکی و اورژانس در زلزله کرمانشاه یاد کرد و گفت : کار امدادرسانی در ساعات اولیه زلزله به صورت منظم، دقیق و سریع انجام شد و بدون هیچگونه مرگ و میری با همکاری اورژانس کشور مصدومین را منتقل کردیم که این امر یک رکورد بود.
او از انجام ۱۵۰۰ عمل جراحی طی ۴۸ ساعت اولیه زلزله کرمانشاه خبر داد و گفت : بعد از یک هفته تعداد اعمال جراحی به ۲۱۰۰ مورد رسید.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه با بیان اینکه بعد از امداد و نجات و کارهای درمانی، سراغ مسائل بهداشتی و بهداشت روانی رفتیم، گفت: با اقداماتی که در مناطق زلزله زده کرمانشاه انجام شد، نه تنها اپیدمی نداشتیم، بلکه شیوع برخی بیماریهایی مانند سالک و آنفلوآنزا نیز با سمپاشیها و واکسیناسیون ۲۵ هزار فرد در معرض خطر، به میزان قابل توجهی کاهش پیدا کرد.
مرادی گفت: در مراحل نهایی سراغ ساخت و ساز تاسیسات بهداشتی و درمانی و کارهای توسعهای رفتیم که همچنان هم پیگیر آنها هستیم.
او با بیان اینکه کشور ایران همواره در معرض بحرانهایی از جمله سیل و زلزله است، افزود: در چنین شرایطی مدیریت بحران و اقدامات پیشگیرانه از اهمیت بیشتری برخوردار است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه با بیان اینکه بدون برنامهریزی امکان کاهش تلفات و خسارات وجود ندارد، گفت: در وزارت بهداشت و به تبع آن دانشگاه علوم پزشکی نقشه راه برای مقابله با این حوادث ترسیم شده است.
فرهاد تجری نماینده سرپل ذهاب، قصرشیرین و گیلانغرب نیز از زلزله کرمانشاه به عنوان کارنامه درخشان مسئولین نظام یاد کرد و افزود: زحمات استاندار و رئیس اورژانس کشور در این زلزله قابل توجه بود.
او گفت: توجهی که در این زلزله به استان کرمانشاه شد، توجه خاص بود که نباید با ندیده گرفتن آن انگیزه مسئولین را کاهش داد.
تجری گفت: ما نیز تلاش کردیم به دور از فضاسازی در کنار مردم باشیم و به جای آنکه در کوچه و خیابان از نارسایی و کمبودها گلایه کنیم، در جلسات تصمیمگیری مشارکت داشته باشیم.
او گفت: مجموعه این همکاریها از زلزله کرمانشاه تابلوی زیبای خدمت در حوادث را رقم زد که نباید از اذهان پاک شود .
انتهای پیام/د