او افزود: این نرخ در ۸ ماه غیر گَرم سال معادل ۵۰ درصد متوسط نرخ برق صادراتی یعنی ۴۸۰ تومان است و در ۴ ماه گَرم سال یعنی از خرداد تا شهریور ۲ برابر متوسط قیمت صادراتی برق محاسبه میشود.
رجبی مشهدی درخصوص هزینه انشعاب عمومی برق این مراکز نیز گفت: از این گروه از متقاضیان هزینه انشعاب عمومی دریافت نمی شود.
او با بیان این که به منظور تشویق فعالان تخفیفاتی هم در نظر گرفته شده است، گفت: در صورتی که این متقاضیان به صورت مجتمعی و با ظرفیت بالا فعالیت کنند تا ۲۰ درصد تخفیف در سطوح انتقال به آنها تعلق میگیرد. همچنین در صورتی که از استخرهای داخلی نیز استفاده کنند تا ۱۵ درصد تخفیف بیشتر شامل حال این مشترکان میشود.
بیشتر بخوانید: صنعت برق ۳۰ هزار میلیارد تومان بدهکار است
سخنگوی صنعت برق تصریح کرد: استفاده غیرمجاز از برق برای استخراج رمز ارز ممنوع است و برق تنها به متقاضیانی ارائه میشود که مجوز از وزارت صمت را داشته باشند.
رجبی مشهدی ادامه داد: همچنین برای کسانی که نسبت به شناسایی و اعلام مراکز غیرمجاز رمز ارز اقدام کنند نیز پاداشهایی در نظر گرفته شده است که معادل ۲۰ درصد خسارت وارده توسط این مراکز به شبکه می شود.
او گفت: با استفاده کنندگان غیرمجاز از برق نیز براساس قوانین موجود برخورد و به مراجع قضایی معرفی می شوند.
سخنگوی صنعت برق با بیان این که امکان استفاه از برق نیروگاههای موجود برای استخراج رمز ارز وجود ندارد و این کار ممنوع است، اظهار کرد: این گروه از متقاضیان در صورت تمایل میتوانند نسبت به احداث نیروگاه جدید اقدام کنند که در این صورت نرخ سوخت این نیروگاهها معادل ۷۰ درصد نرخ گاز صادراتی می شود.
رجبی مشهدی در عین حال با اشاره به این که استخراج کنندگان رمز ارز همچنین میتوانند نسبت به استفاده از برق تولیدی نیروگاههای تجدید پذیر برای این کار اقدام کنند، گفت: در صورت عدم استمرار برق تولیدی نیروگاه تجدیدپذیر، این مراکز میتوانند از برق شبکه به عنوان پشتیبان استفاده کنند که در این شرایط نرخ برق شبکه به قیمت تعیین شده در این مصوبه محاسبه می شود.
انتهای پیام/