اوبر لزوم بومیسازی تولیدات تاکید کرد و افزود: باید طرحهای دانشجویان که به مرحله تولید رسیده را به سمت تولید انبوه و بازاریابی سوق دهیم که در این راستا نقش دانشگاه جامع علمی کاربردی میتواند موثر باشد.
سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمان بیان کرد: بسیاری از طرحها و محصولاتی که در این نمایشگاه ارایه شده قابلیت آن را دارند که به ارگانها و دستگاههای مربوطه انتقال داده شوند که قول مساعد میدهیم از سوی استانداری کرمان حمایتهای لازم را در این راستا انجام دهیم.
دهقان از مورد حمایت قرار دادن مراکز نوآوری مراکز علمی کاربردی استان کرمان خبر داد و اظهار کرد: در راستای تقویت این کار، به دنبال اتصال مراکز نوآوری با صنایع و معینهای اقتصادی استان کرمان خواهیم بود تا ایدههای مطرح شده در مراکز نوآوری را به تولید انبوه برسانیم، ضمن آنکه صنایع و دستگاههای استان میتوانند نیازها و مشکلات خودشان را به این مراکز ارائه دهند تا آنها راه حل علمی و کاربردی برای رفع نواقص و مشکلات ارایه دهند.
همچنین محسن شمسی، رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کرمان نیز در حاشیه بازدید سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمان از پنجمین نمایشگاه اشتغال و توسعه کارآفرینی دانشگاه علمی کاربردی استان کرمان گفت: برای برگزاری نمایشگاهها باید به دو مقوله کمی و کیفی توجه شود که در این نمایشگاه تا حدود زیادی این دو موضوع توجه ویژهای شده است.
او از اهمیت کارآفرینی در توسعه اشتغال بیان کرد: به دنبال آن هستیم که جایگاه کارآفرینان را ارتقاء دهیم و در این راستا و با توجه به ماموریت دانشگاه علمی کاربردی، برنامه ریزیهای خوبی در سال جاری در دستور کار داریم، زیرا معتقدیم این کارآفرینان هستند که میتوانند مشکل اشتغال کشور را رفع کنند.
پنجمین نمایشگاه اشتغال و توسعه کارآفرینی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کرمان از تاریخ ۲۱ الی ۲۳ آبان ماه در مجموعه بازار موبایل ایران ۳ واقع در بلوار جمهوری اسلامی کرمان دایر است.
انتهای پیام/س