او افزود: با فسخ قرارداد، طی یک سال گذشته کار جهادی برای تکمیل این بیمارستان صورت گرفت و نهایتا امروز شاهد افتتاح این بیمارستان هستیم.
مرادی بیان کرد: این بیمارستان ۵۰ تخت خوابی بوده که ۳۸ تخت آن تخت جراحی و بستری بوده و ۱۲ تخت آن BICU است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با اشاره به ساخت این بیمارستان در محوطه بیمارستان امام رضا ع از این بیمارستان به عنوان یکی از مهمترین مراکز درمانی غرب کشور یاد کرد و افزود: در حال حاضر چهار مجموعه درمانی شامل خود بیمارستان امام رضا (ع)، بیمارستان سوختگی "گلستان"، بیمارستان درمان بیماران سل مقاوم به درمان "نسیم" و بیمارستان جامع سرطان در این مرکز فعالیت دارد و یا در حال راه اندازی است.
مرادی بیان کرد: با افتتاح کامل چهار مجموعه در نهایت بیش از ۱۰۰۰ تخت در این مرکز فعال میشود.
او از فعالیت ۲۰۰ پزشک متخصص و فوق تخصص در این بیمارستان خبر داد وافزود: در مجموع ۲۶۰۰ نیرو در ۲۴ بخش تخصصی و فوق تخصصی این بیمارستان مشغول فعالیت هستند.
مرادی در تشریح برنامههای پیش روی این مجتمع درمانی گفت: دو مرکز پیوند مغز استخوان و پیوند کلیه هم اکنون در بیمارستان امام رضا (ع) فعال است و در دو ماه آینده مرکز پیوند قلب نیز در این مجتمع درمانی راه اندازی میشود.
رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در ادامه با اشاره به دومین سالگرد زلزله آبان ماه سال ۹۶ گفت: در زلزله اقدامات خوبی انجام شد و تجربیات خوبی برای شبکه بهداشت و درمان استان به دست آمد.
مرادی با اشاره به آسیبهای فراوان مراکز درمانی در این زلزله گفت: در کنار خانهها و مراکز بهداشتی بیمارستانهای ثلاث باباجانی و سرپل ذهاب و نیز بیمارستان تازه ساز اسلام آبادغرب در این زلزله دچار خسارت شدند که پیگیریها جدی برای افتتاح وتکمیل آنها نیاز است.
او همچنین با اشاره به ساخت بیمارستان ۹۶ تختخوابی در اسلام آبادغرب توسط بانکهای خصوصی گفت: ساخت این بیمارستان تا مرحله گودبرداری پیش رفته و با توجه به مشکلات ارز بانکها از ادامه آن پا پس کشیدهاند که تقاضا داریم وضعیت این بیمارستان هرچه سریعتر تعیین تکلیف شود.
وزیر بهداشت با اشاره به تخریب ۵۰ خانه بهداشت در زلزله گفت: از این تعداد تاکنون ۴۳ مرکز تحویل شده و مابقی که توسط خیرین در حال ساخت است به خاطر مشکلات نرخ ارز فعلا کارشان باقی مانده که در ماههای آینده آنها نیز تحویل داده میشوند.
انتهای پیام/ز