وی گفت: کانونهای دانشآموزی هلالاحمر استانها با جمعآوری آثار در قالب نثر، داستان کوتاه، توصیف، نوشتن نامه (دل نوشته)، شعر، نقاشی و اثر خلاقانه سعی در مشارکت در این پویش ملی دارند. این آثار پس از جمعآوری، در هیئت داوران مورد بررسی قرار میگیرند و به بهترین آثار بر حسب مقطع تحصیلی جوایزی اهدا میشود و بهترین آثار در کتاب این پویش ملی چاپ خواهد شد.
سرپرست سازمان جوانان جمعیت هلالاحمر افزود: جمعیت هلالاحمر یک نهاد امدادی، اجتماعی و فرهنگی است که صلح و بشردوستی یکی از مفاهیم و اهداف بلند آن به شمار میرود، بنابراین ترویج روحیه انسان دوستی همیشه در دستور کار این نهاد اجتماعی قرار داشته است تا با ترویج این روحیه از جنگ و ناامنی، تبعیض، ظلم و بیعدالتی جلوگیری شود.
رضا بامداد اصل گفت: جوانان و دانشآموزان سرمایههای اجتماعی جمعیت هلالاحمر هستند که با هدف ترویج روحیه انسان دوستی این شعر در ادبیات کشور انتخاب شد تا نسل جوان به آن بیاندیشد و آن را در وجود خود نهادینه کند. این پویش ملی با توجه به شروع سال تحصیلی جدید در میان دانش آموزان ایرانی آغاز شد.
وی با اشاره به این موضوع که این پویش ملی از ابتدای سال تحصیلی ۹۸ تا پایان آبان سال جاری در حال اجراست، گفت: همزمان با شروع سال تحصیلی، به پیشنهاد پیوندی رئیس جمعیت هلال احمر، کارنوشت طراحی شده پویش درمیان دانش آموزان سراسر کشور توسط سازمان جوانان هلال احمر و معاونتهای جوانان استانها در مدارس کشور توزیع شد و این پویش به روز شمار پایان و داوری نزدیک شده است.
رضا بامداد اصل سرپرست سازمان جوانان جمعیت هلال احمر هدف خود از سفر به استان سیستان و بلوچستان را کم کردن فاصله شهرستانهای بی بضاعت و تهران دانست و گفت: توجه به نیازهای جوانان مناطق محروم در اولویت کاری سازمان جوانان قرار دارد و سفر به زاهدان آغازگر سفرهای استانی سازمان جوانان برای رفع محرومیت در استانهای محروم است.
سرپرست سازمان جوانان جمعیت هلال احمر گفت: استان سیستان و بلوچستان به عنوان بزرگترین و جوانترین استان کشور است، برنامه کاری من تحقق منویات مقام معظم رهبری در مورد گام دوم انقلاب اسلامی و اجرای اساسنامه جمعیت هلال احمر است.
وی افزود: با توجه به شرایط کنونی اجتماعی و فرهنگی جامعه زمان زیادی را برای انجام کار تخصصی با کمک جوانان فعالی سازمان جوانان در این حوزه صرف خواهم کرد.
بامداد اصل گفت: برقراری صلح، تفاهم و دوستی میان ملتها و مذاهب، تسکین آلام بشری، تامین احترام، حمایت از زندگی و سلامت انسان ها، هدف اصلی سازمان جوانان هلال احمر است.
سرپرست سازمان جوانان جمعیت هلال احمر افزود: کانونهای دانشجویی و جوانان برای جوانان فضایی دوستانه فراهم میکنند تا بتوانند ایدههایشان را به اجرا درآورند و کار گروهی، ارتباطات اجتماعی، همکاری و مدیریت را تجربه کنند، خودشان را محک بزنند، نقاط قوت و ضعفشان را بشناسند و تواناییهای اجتماعیهایشان را ارتقا دهند. در کنار همه اینها کانونها با نگاه بشردوستانه و کار داوطلبانه نقش مهمی در حل مشکلات دانشجویی، روستایی و گروههای دیگر دارند.
انتهای پیام/