به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،
به همین منظور رئیس کل بانک مرکزی در اطلاعیهای از مردم خواست به منظور دریافت رمز و تایید شماره تلفن همراه خود به بانک صادرکننده کارت مراجعه کنند.
بانکها اغلب برای فعالسازی رمزهای دوم پویا روشهای مختلفی ارائه داده اند که از جمله آن میتوان به نصب اپلیکیشن بر روی تلفن همراه، دریافت پیامک و دستگاه تولید یکبار رمز (OTP) اشاره کرد.
در حال حاضر بیش از۳۰ بانک، فعالسازی رمز پویا را آغاز کرده اند و مشتریان بانکی با توجه به شرایط و امکانات میتوانند از روشهای مختلف دریافت رمز دوم پویا استقاده کنند.
در راستای فعالسازی رمز دوم پویا یکی از مشکلاتی که ممکن است افراد با آن روبهرو شوند نداشتن تلفن هوشمند برای دریافت اپلیکیشنهای همراه است که دست اندرکاران بانک مرکزی راه اندازی سیستم پیامکی را برای رفع این موضوع در پیش گرفته اند، بطوریکه افراد میتوانند با دریافت رمز دوم یکبار مصرف از طریق پیامک تراکنشهای بانکی خود را به صورت امن انجام دهند.
برای دریافت اپلیکشن رمزساز ابتدا باید به سایت بانک مورد نظر رجوع و نرم افزار مورد نظر را نصب کرد که مراحل مانند نصب دیگر نرم افزار های کاربردی تلفن همراه است.
همچنین در راستای دریافت کد فعالسازی سرویس اپلیکیشن و پیامکی رمز دوم پویا می توان با مراجعه به یکی از خودپردازها در بخش رمز کارت، رمز دوم پویا را انتخاب کرد تا رمز فعالسازی به تلفن همراه ارسال شود.
یک روش دیگر برای دریافت رمز دوم پویا استفاده از دستگاه تولید یکبار رمز (OTP) است که در صورت نبود شرایط برای دریافت پیامک یا اپلیکیشن افراد میتوانند با مراجعه به بانک افتتاح حساب خود درخواست دریافت این دستگاه را ثبت کنند.
در همین راستا مهران محرمیان معاون فناوری های نوین بانک مرکزی اظهار کرد: فعال کردن رمز دوم یکبار مصرف میتواند امنیت تراکنشهای اینترنتی را افزایش دهد به طوریکه فقط ۶۰ ثانیه اعتبار دارد و امنیت تراکنشها را بالا می برد.
وی افزود: رمز دوم یکبار مصرف یا رمز پویا را قسمت عمده شبکه بانکی پیاده سازی کرده اند و از ابتدای دی امسال برای کاربران شبکه بانکی و تراکنشهای بدون کارت اجباری خواهد بود و رمز دوم ایستا غیر فعال خواهد شد.
معاون فناوری های نوین بانک مرکزی در خصوص روشهای مختلف ارائه رمز دوم یکبار مصرف به مشتریان گفت: دارندگان تلفنهای همراه هوشمند میتوانند از اپلیکیشنهای بانکی طراحی شده استفاده کنند و برای شهروندانی که تلفن همراه غیر هوشمند دارند، سامانهای مبتنی بر پیامک برنامه ریزی شده که برای فعال سازی یا نحوه استفاده از آن در وب سایت بانکها اطلاع رسانی شده است.
هم اکنون بانک ها، اطلاع رسانی در خصوص مزایای استفاده از رمزهای پویا را آغاز کرده اند و در حال حاضر رمز ایستا و رمز پویا توامان فعال هستند، اما مشتریان به دلیل راحتی ترجیح میدهد از رمز ایستا استفاده کنند.
با اجباری شدن استفاده از رمز دوم پویا از ابتدای دی ماه به نظر میرسد رمز دوم ایستا غیر قابل استفاده شود از این رو بهتر است افراد برای فعال سازی رمز پویای خود در اسرع وقت به بانک مراجعه کنند، البته ذکر این نکته الزامی است که مشتریان بابت فعال کردن رمز دوم پویای خود مبلغی پرداخت نخواهند کرد.
منبع: میزان
انتهای پیام/
اينجوري ملت بدبخت يهو به خودشون نميان ببينن كارتشون خالي شده
مردم را مجبور می کنند پولشان را در بانک بگذارند
و بابت تراکنش ها از مردم کارمزد می گیرند.
آقایون که اجباری میکنید رمز اول و دوم برای ایمنی ...حرفم اینه من وقت و زمان ندارم بیام بانک دو ساعت وایسم نوبت بگیرم بعد بگین شبکه مشکل داره نمیشه نصب کنی لطفا تمام ایرادها برطرف کنید بعد مردم بکشید بانک برای فعال کردنش
اینو چکار میشه کرد؟؟
اتفاقا به نظر من 60ثانیه فوق العاده کمه
توی 60 ثانیه تا بخوایم بین اپلییکشن ها سوییچ کنیم یا بخوایم یه ussd دیگه رو بگیریم تا بتونیم شارژرو بخریم یا حتی اگه 60 ثانیه هم باشه، مشکلات ارتباطی اینترنت و کمبود سرعت اینرنت و آنی نبودن ارسال پیامک رمز یکبار مصرف باعث میشه رمز پویا مارو اذیت بکنه
روزانه شاهد هستیم که چندین نفر فقط در استانمان بخاطر همین رمز دوم بدبخت شده اند و حسابشان را خالی کرده اند
به نظر بنده میبایست خیلی پیش تر رمز دوم پویا راه اندازی میشد
كلا رمز پويا بايد دلبخواهي باشه و هر موقع خواستيم بگيريم ولي رنز ايستا رو هم داشته باشيم
ضمنا هر يه رمز ايستا بايد سقف مشخصي داشته باشه و نشه با يه رمز ايستا از يقرون تا يه ميليارد ريخت