او ادامه داد: البته اگر پذیرش FATF منجر به این شود که ما رابطه خود با محور مقاومت را قطع کنیم به طور قطع تردیدهایی در تصویب آن وجود دارد؛ کمااینکه شاهد بودیم در ابتدای طرح این موضوع در مجلس و مجمع تشخیص مصلحت نظام یک جبههبندی واحد بین موافقان و مخالفان وجود داشت اما بعدها تردیدهایی درباره آن ایجاد شد و برای موافقان هم تردیدهایی به وجود آمد مبنی براینکه الزامی به پذیرش FATF وجود ندارد زیرا بسیاری از محدودیتهایی که پس از پذیرش آن ممکن است برای ما ایجاد شود خطوط قرمز ما است و ما نمیتوانیم منافع ملی خود را به خطر بیندازیم.
بیشتر بخوانید: مبنای تروریسم از نظر FATF چیست؟
صوفی افزود: البته ممکن است بسیاری از کشورها این لوایح غربی را پذیرفته باشند اما شرایط ما پذیرش آنها را اقتضا نکند؛ زیرا معتقدم اگر به سبب پذیرش برخی لوایح، ارتباط ما با کشورهای متحد منطقه زیر سوال و سیاست خارجی ما تحت شعاع قرار گرفته شود، طبعاً پذیرش آنها جای تأمل دارد.
وزیر تعاون دولت اصلاحات خاطرنشان کرد: علاوه بر این ممکن است طی این جریان اطلاعاتی از ما خواسته شود که برای ما مضر و برای دشمنان ما مفید باشد و همان طور که گفتم این ما را با تردیدهای بسیاری مواجه میکند.
فعال اصلاح طلب تاکید کرد: البته در موضوع FATF به طور دقیق روشن نیست که آیا فوائد آن بر زیانهای آن غلبه دارد یا در مرز مفید و مضر بودن قرار گرفته است و باید بیشتر درباره رد یا قبول آن تحقیق کرد.
انتهای پیام/