سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رئیس کانون وکلای قوه قضاییه:

رویکرد رئیس جدید قوه قضائیه به بازداشت کردن نیست

رئیس کانون وکلای قوه قضاییه گفت: رویکرد رئیس جدید قوه قضائیه به بازداشت کردن نیست چرا که هزینه برای حاکمیت دارد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ، علی بهادری جهرمی رئیس کانون وکلای قوه قضاییه شامگاه امروز در دانشگاه زنجان عدالت را همانند آزادی مفهومی زیبا دانست و اظهار داشت: مشکل از آن جایی شروع می‌شود که از عدالت تفاسیر مختلفی صورت می‌گیرد.

رئیس کانون وکلای قوه قضائیه با بیان این که جنسیت نباید مبنایی برای تحقق عدالت قلمداد شود٬ گفت: اگر چنین مبنایی را در نظر بگیریم در سنجش عدالت دچار مشکل خواهیم شد.

او ادامه داد: غرب به دنبال این رفت که عقل جمع بر عقل فرد مقدم است لذا مبنا را نظر جمع دانستند، اما این شیوه ما را به عدالت خواهد رساند؟

بهادری با فرض شناسایی عدالت، بیان کرد: مجریان عدالت انسان هستند و انسان نیز ممکن است عمل خطایی انجام دهد و عدالت را نقض کند.

رئیس کانون وکلای قوه قضاییه با اشاره به اینکه در جامعه آرمانی نبوی و مهدوی نیز عدالت به طور کامل محقق نخواهد شد، مطرح کرد: چرا که همه چیز در دست حاکمیت نیست و حتی در زمان حضرت ولیعصر (عج) بزرگترین ظلم یعنی امام کشی اتفاق خواهد افتاد.

مقام عالی کانون وکلا با اشاره به اینکه حاکمیت باید بستر را برای اجرای عدالت فراهم کند، گفت: در مقام عمل نیز حاکمیت باید عادل‌ترین افراد را انتخاب کند که باز هم ممکن است که خطا وجود داشته باشد.

او جمهوری اسلامی را در نظریه پردازی عدالت و فراهم کردن زیر ساخت‌ها موفق دانسته و بیان کرد: جمهوری اسلامی در عملی کردن عدالت مشکل دارد که یقینا در گام اول اصلا نمی‌توانست به این مهم برسد.

بهادری ادامه داد: ما در جمهوری اسلامی انقلاب سیاسی کردیم، ولی در زمینه اقتصاد و فرهنگ انقلاب نکردیم چرا که تغییرات به صورت تدریجی اتفاق می‌افتد و نمی‌شد که اقتصاد را یک مدت تعطیل می‌کردیم تا مبانی آن درست شود.

او در پاسخ به سوال اینکه چند درصد قانون اساسی در کشور انجام می‌شود؟ گفت: طبق اصل ۳۱۳، رئیس جمهور باید زمینه اجرای قانون اساسی را فراهم کند و پس از آن نهاد‌های نظارتی باید کار خود را انجام دهند.

علی بهادری در جواب این که دانشجویان حق دارند طبق قانون از آموزش رایگان بهره‌مند شوند، اظهار کرد: این قانون برای تحصیلات تکمیلی نیست و طبق نص قانون در حد خود کفایی در تحصیلات باید آموزش رایگان اعمال شود.

رئیس کانون وکلا با رد کردن این موضوع که حقوق شهروندی قانون نیست، بیان کرد: حقوق شهروندی منشوری است که دولت آن را تنظیم کرده و خود نیز مکلف به رعایت آن است.

او در پاسخ به سوال، چرا دانشجویان به دلایل واهی دستگیر می‌شوند در صورتی که ۲۴ بیشتر نمی‌توانند بازداشت کنند، گفت: اصلا چنین قانونی نداریم و رویکرد رئیس جدید قوه قضائیه به بازداشت کردن نیست چرا که هزینه برای حاکمیت دارد.

انتهای پیام/ب

صحبت های رئیس کانون وکلا در زنجان 

برچسب ها: قوه قضاییه ، زندان
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.