رضا شروین بدو رئیس مرکز طبی کودکان در گفتوگو با خبرنگار
حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: دانشگاه علوم پزشکی تهران در زمینه افزایش تختهای بیمارستانی دو پروژه بزرگ را در نظر دارد که یکی از آن راهاندازی مرکز طب شماره دو تحت عنوان بیمارستان حکیم معروف است که این مرکز درمانی در منطقه ۱۸ تهران با همکاری خیرین حوزه سلامت و منابع مالی دانشگاه علوم پزشکی تهران راهاندازی میشود.
او ادامه داد: مرکز طبی شماره دو در منطقه کمبرخوردار تهران با هدف رفع محرومیت احداث میشود و با کمک شهرداری با اهدای قسمتی از زمین بیمارستان پروژه در حال پیشرفت و ساختمان مرکز طبی شماره دو دانشگاه علوم پزشکی تهران در حال ساخت است.
شروین بدو تاکید کرد: بیمارستان لقمان دارای ۲۵۰ تخت بیمارستانی و یکی از بزرگترین بیمارستانهای جنوب تهران در حوزه اطفال مطرح است و تا حدود یک سال آینده به بهرهبرداری میرسد.
رئیس مرکز طبی کودکان بیان کرد: وزارت بهداشت تعهد کرده است که دانشگاه علوم پزشکی تهران را در زمینه ساخت مرکز طبی شماره دو کودکان کمک کند. کار تجهیز آن را انجام دهد و این مرکز درمانی مکمل مرکز طبی کودکان محسوب میشود.
او گفت: دیگر بیمارستانهای در حال احداث تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تهران، در جنوب تهران و در مجاورت بیمارستان بهارلو است که دارای ۵۰۰ تخت بیمارستانی است و خدمات جراحی ویژه کودکان را به بیماران و مراجعه کنندگان ارائه میدهد.
بیشتر بخوانید: افتتاح بزرگترین کلینیک تخصصی اطفال در آیندهای نزدیک
شروین بدو ادامه داد: ساختمان بیمارستان ۵۰۰ تختخوابی وابسته به دانشگاه علوم پزشکی تهران با کمک یکی از موسسات خیریه در حال احداث است و دانشگاه علوم پزشکی تهران، اعضای هیئت علمی، جراحان و دیگر متخصصان این بیمارستان ۵۰۰ تختخوابی را تامین میکند.
رئیس مرکز طبی کودکان یادآوری کرد: در حال حاضر تعداد تختهای ویژه کودکان بسیار کم است و من امیدوارم با راهاندازی مرکز طبی شماره دو کودکان و بیمارستان ۵۰۰ تختخوابی تا حد زیادی نیاز کودکان بیمار را برطرف کند و به طور کلی با اضافه شدن این دو بیمارستان ۷۰۰ تخت ویژه کودکان به مجموعه مراکز درمانی دانشگاه علوم پزشکی تهران اضافه میشود.
انتهای پیام/