مهریه حقی است که تحت عنوان عند المطالبه و عندالاستطائه به زوجه تعلق میگیرد، حتی اگر همسر فوت هم کند باز مهریه به زن میرسد و هنگام طلاق شوهر نمیتواند از دادن مهریه به همسره خود امتناع کند.
بیشتر بخوانید: همسایه پر سروصدا چگونه مجازات میشود؟
البته گاهی اوقات این باور اشتباه میان بانوان به وجود میآید که در صورت فوت همسر دیگر مهریهای به آنها تعلق نمیگیرد یا تحت عنوان ارث به زن مهریه میرسد.
اما بر اساس قانون این باور اشتباه کاملاً کذب است و پس از فوت همسر پیش از هر چیزی ابتدا باید مطالبات او پرداخت شود که مهریه هم تحت عنوان یکی از مطالبات شوهر به حساب میآید.
در صورتی که همسر فوت کند ابتدا باید مهریه را از ارثی که باقی گذاشته است کسر و به زوجه پرداخت کرد و پس از آن سهم الارث مشخصی به زن داده شود.
یعنی هم مهریه به زوجه میرسد و هم میزان سهم الارث مشخص که یا یک یک چهارم و یک هشتم در صورت وجود اولاد است به زوجه میرسد.
انتهای پیام/
اگر زن زودتر فوت کند مهریه اش را شوهرش می تواند به همسر و زن بعدی بدهد همان طوری که به همسر زن اولش که مرجوم شده داده چون در عصر جدید مهریه عندالمطالبه و عندالستطائه فقط زبانی و شعاری شده اگر عندالمطالبه است باید عاقد قبل از جاری کردن صیغه عقد دائم مهریه را مستندا به عروس خانم در دفتر خانه عقد و ازدواج تحویل و ثبت و از عروس خانم رضایت کامل و امضاء و اثر انگشت عروس و شاهدین عروس را در دفتر خانه ثبت رسمی کند بعد عقد را جاری کند تا بعد داماد به مشکلات نخورد و زندانی نشود قوانین باید محکم و پیشگیرانه باشند نه اینکه عاقد عقد را با مهریه معلوم که عندالمطالبه پرداخت نشده عقد را جاری کند اول قوانینتان را از صفر تا صدش اصلاح کنید بعدش یقه دامادی که دروغ گفته یا لاف زده را بگیرید و زندانیش کنید اگر از همان اول قانون اجازه نمی داد عقد جاری شود تا مهریه عندالمطالبه پرداخت و ثبت شود الان انقدر داماد در زندان نداشتیم و هر دامادی به اندازه دارایی حساب و اموال داشته اش مهریه می کرد و عندالمطالبه پرداخت می کرد و بعد صیغه عقد دائم جاری می شد . والسلام و صلوات التماس دعا و التماس تفکر .