محمود مظفر افزود: تلاش میکنیم که در جامعه اقامه نماز اتفاق بیافتد و مردم با آثار و برکات نماز آشنایی پیدا کنند و نماز خود را اول وقت در مسجد و به جماعت بخوانند.
او در ادامه افزود: کسانی که مسئول هستند امکانات و تمهیدات لازم برای اقامه نماز در مساجد و نمازخانه های بین راهی فراهم کنند.
قائم مقام ستاد اقامه نماز کشور گفت: در زمان حاضر در مدارس و ادارات دولتی روند رو به رشدی طی میشود اما تا نقطه مطلوب فاصله داریم و هنوز نماز اولویت اول مسئولین ما نیست.
مظفر افزود: هنوز مردم آشنایی کامل و جامع نسبت به نماز ندارند و همچنین در شیوههای دعوت به نماز طلاب ما مهارتهای دعوت به نماز را به صورت کامل بلد نیستند.
او گفت: متاسفانه آموزش و پرورش چند سالی است که در این زمینه روند رو به نزولی را دارد و از وضعیت خوبی برخوردار نیست و علتش هم این است که در مدارس روحانی وجود ندارد و معلم پرورشی به تنهایی توانایی آن را ندارد و باید حداقل در هفته یک روز یک روحانی در کنار دانشآموزان نماز بخواند و به سوالات و شبهات آنها پاسخ بدهد و هفتهای یا ماهی یکبار بچهها را به نزدیکترین مسجد محل برده و بچهها را با مسجد آشنا کند چرا که این روحانیت است که میتواند آنها را با دین آشنا کند.
مظفر افزود: متاسفانه آموزش و پرورش در این زمینه کمرنگ عمل کرده و انتظار داریم که بیشتر و با کیفیتتر در این مورد ورود کند.
حجت الاسلام سید اکبر موسوی، مدیر ستاد اقامه نماز استان البرز با تاکید بر اقامه نماز در مدارس گفت: باید تلاش کنیم در همه مدارس شاهد اقامه نماز جماعت باشیم.
او افزود: عملکرد ستاد اقامه نماز استان البرز را خوب ارزیابی کرد اما کافی ندانست و گفت: در تلاش هستیم با تعامل با آموزش و پرورش با جذب روحانی در این زمینه تلاش نماییم.
انتهای پیام/د.خ