معاون سازمان مدیریت و برنامهریزی استان تهران گفت: هر کاری که چشمانداز نداشته باشد نتیجه ندارد و محصول آن هم نارضایتی است.
عدالتی با اشاره به اینکه صد سال از قانون بلدیه در ایران گذشته گفت: در اواخر قرن ۱۳ کمتر از ۱۰ درصد جمعیت ایران در شهرها بود و در سال ۱۳۳۵، ۷۳ درصد ایرانیها در روستا و ۲۷ در صد در شهرها بودند.
او خاطر نشان کرد: در سرشماری سال ۱۳۳۵، ۷۵ درصد جامعه در شهرها و ۲۵ درصد در روستاها بودند که امروز آمار نشان میدهد ۸۰ درصد در شهرها و ۲۰ درصد در روستاها هستند.
معاون سازمان مدیریت و برنامهریزی استان تهران با تأکید بر اینکه مفهوم شهر و روستا دچار تحول عمیق شده است، گفت: مدیریت شهری با این تحولات همراه نبوده، زیرا چشمه مشکلات و خدمات متفاوت بوده است.
عدالتی با بیان اینکه در ایران مفهومی داریم که رابطه دولت و شهرداریها را نشان میدهد، افزود: در دنیا رابطه خوبی برای این موضوع حاکم نبوده و دولتها و شهرها در خیلی از اتفاقات هم پوشانی داشتهاند.
او با بیان اینکه شهرداریها در حال تبدیل به دولت آینده هستند، گفت: در لایحه مدیریت شهری میخواهند آموزش و پرورش را به شهرداریها بسپارند.
معاون سازمان مدیریت و برنامهریزی استان تهران با بیان اینکه شهرداریها در دنیا متولی توسعه هستند و دیگر دولتها متولی توسعه نیستند گفت: امروز دولتها نقش تسهیلگری در توسعه دارند.
انتهای پیام /