سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رئیس هیئت عامل ایمیدرو در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح کرد؛

اختلالات اکتشافی مشکل اصلی کمبود مواد اولیه

غریب پور گفت: دلیل اصلی مشکل کمبود مواد اولیه در کارخانجات ذوب‌آهن اختلالات اکتشافی است.

خداداد غریب پور رئیس هیئت عامل ایمیدرو در گفت‌وگو با  خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره مشکلات صنعت ذوب آهن در تهیه مواد اولیه گفت: مشکلاتی در تامین مواد اولیه صنعت ذوب آهن وجود دارد که دلیل اصلی آن اختلالات اکتشاف در این حوزه است.

رئیس هیئت عامل ایمیدرو افزود: برای تامین این نیاز‌ها باید میزان اکتشافات مناسب باشد تا ظرفیت معدنی و ظرفیت استخراج در بخش‌ها و معادن مختلف کشور مشخص شود.

او تاکید کرد: اگر شناخت مناسبی از ماده معدنی مورد نیاز در هر صنعت داشته باشیم و به میزان کافی آن را استخراج کنیم به هیچ عنوان در تهیه و تامین نیاز‌های صنایع ذوب آهن کشور مواجه نخواهیم شد.

غریب پور بیان کرد: تولید امسال صنعت فولاد ما به ۲۸ میلیون تن خواهد رسید در حالی که تولید سال گذشته  حدود ۲۵ میلیون تن بود. این در حالی است که ظرفیت تولید این صنعت بیش از ۳۰ میلیون تن است و ما از چند درصد آن استفاده نمی‌کنیم.


بیشتر بخوانید: رشد مثبت شرکت‌های بزرگ بخش معدن و صنایع معدنی در ۶ ماهه ۹۸


رئیس هیئت عامل ایمیدرو این موضوع را طبیعی دانست و ادامه داد: در بسیاری از موارد اختلالاتی مانند نیاز واحد‌های صنعتی به تعمیر اساسی می‌تواند میزان تولید آن را کاهش دهد، همچنین ممکن است واحد‌های تازه تاسیسی وجود داشته باشند که اغلب در سال‌های اولیه فعالیت خود، با حدود ۷۰ درصد ظرفیت فعالیت می‌کنند؛ این موارد در نهایت باعث خواهد شد میزان تولید از ظرفیت پیش بینی شده مقدار کمتر باشد.

او تصریح کرد: در حال حاضر وزارت صمت فرآینده اکتشافات را به طور مناسبی پیگیری می‌کند، اما باید توجه داشته باشید که این اقدام، طولانی مدت محسوب می‌شود. باید فرآیند‌های مقدماتی و تکمیلی در پهنه‌های اکتشافی در نظر گرفته شده انجام شود و محل ماده‌های معدنی را معرفی کنیم.

غریب پور با اشاره به دستیابی‌های مناسبی که در این اکتشافات انجام شده است،  گفت: در معادنی مثل سیرجان، گل گهر و مس سنگان اقدام به پیگیری فرآیند اکتشافات تکمیلی کرده‌ایم و ذخایر جدیدی به معادن قبلی اضافه می‌َشود.

رئیس هیئت عامل ایمیدرو درباره فعال سازی معادن کوچک مقیاس گفت: حدود ۴ هزار معدن کوچک غیر فعال در کشور وجود دارد که اغلب آن‌ها غیر فلزی هستند، در حال حاضر تمرکز ما بر حمایت از این معادن در مسائل فرآوری، حقوقی، زیر بنایی و تامین مالی است تا بخش خصوصی در این معادن فعال شود.

او بیان کرد: تا امروز ۳۳ معدن از این بین فعال شده است و امیدوار هستیم به زودی این تعداد افزایش پیدا کند؛ اطلاعات لازم از تمام استان‌ها دریافت شده است و به ترتیب اولویت به احیای معادن از کار افتاده خواهیم پرداخت.

انتهای پیام/

روند رو به رشد توسعه معادن کوچک مقیاس

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.