وی براین نکته تاکید کرد؛ در شرایط فعلی باید بنیه این بخش چه از لحاظ تکنولوزی و چه تسهیلات تقویت شود.
حسین زاده افزود: مدیریت درست عرضه و تقاضا با هدف بهبود وضعیت بازار خودرو و همچنین کاهش نارضایتیهای تولید کنندگان و مصرف کنندگان، نیاز انکارناپذیر برونرفت از چالشهای موجود رکود حال حاضر اقتصاد کشور است.
مدیرعامل شرکت سهامی نمایشگاه بین المللی. ا. ایران اظهار کرد: اگرچه صنعت قطعهسازی با مشکلات و تنگناهایی دست و پنجه نرم میکند و نیاز به استفاده از تجهیزات و قطعات خارجی است؛ اما با بهرهگیری از توان فنی، مهندسی و دانش بومی، توسعه مهارت و ارتقای تکنولوژی کیفیت محصولات را شاهد هستیم.
بیشتر بخوانید: باید و نباید های محدودیت های وارداتی/ممنوعیت واردات کالاها منجر به رونق تولید می شود؟
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به محدویتهایی که نتیجه تحریمها است، رفع موانع حمایت از گسترش صنعت داخلی و ایجاد رضایتمندی مشتریان را مهمترین اولویت وزارت صنعت، معدن و تجارت دانست و افزود: خوشبختانه ساخت قطعات خودرو، شاهد تنوع رشد کیفیت و پیشرفت کیفی است؛ به طوریکه فروش سالاانه خودرو در مقایسه با سال گذشته افزایش چشمگیری را نشان میدهد.
بهمن حسینزاده برنامهریزی داخلی و سیاستگذاری درست در بهرهگیری مطلوب از منابع موجود را باعث رشد صنعت خودرو دانست و اضافه کرد: تولید با کیفیت توام با نظارت مستمر، با ثبات نسبی در قیمتها و تکیه بر راهبرد داخلیسازی، از اقدامات لازم در مسیر تحقق رقابت مطمئن است.
مدیر عامل شرکت نمایشگاههای بینالمللی،ارتقا و اعتقاد به نظام مشتری محوری، رفع موانع تولید کنندگان داخلی و بینیازی از تولیدات خارجی را بسیار مهم ارزیابی کرده و افزود: چهاردهمین نمایشگاه قطعات و لوازم خودرو، با رشد قابل توجه محوریت شناخت ظرفیتهای ارزشمند فنی و مهندسی طراحی و تولید قطعات خودرو با بهرهگیری از آخرین نوآوریهای این صنعت و تنوع در تولیدات، پیش بینی گردید.
بر اساس اینگزارش؛ صنعت خودروسازی سهم ۲۱ درصدی در ایجاد ارزش افزوده و همچنین سهم ۴ درصدی در تولید ناخالص داخلی طی سالهای اخیر داشته و به نوعی یک موتور محرک برای صنعت کشور محسوب میشود.
انتهای پیام/