این رتبه بندی دانشگاهها را با عملکرد آنها در زمینههای ارتباطات و مطالعات رسانهای، سیاست و مطالعات بین المللی، جامعه شناسی و جغرافیا ارزیابی میکند. جدول امسال شامل ۷۲۰ دانشگاه است که سال گذشته ۶۶۶ مورد بوده که نسبت به سال گذشته ۵۴ مورد افزایش یافته است.
۷۲۰ دانشگاه برتر در علوم اجتماعی، ۶۳۲ دانشگاه برتر در تجارت و اقتصاد، ۴۷۷ دانشگاه برتر آموزش و ۱۹۰ دانشگاه برتر حقوق در این رتبه بندی قرار دارند.
تایمز در رتبه بندی دانشگاه جهانی ۲۰۲۰ با موضوع علوم اجتماعی، دانشگاهها را با عملکرد آنها در زمینههای ارتباطات و مطالعات رسانه ای، سیاست و مطالعات بین المللی، جامعه شناسی و جغرافیا ارزیابی میکند.
انستیتوی فناوری ماساچوست برای اولین بار پس از سال ۲۰۱۶ با افزایش دو رتبهای در صدر جدول قرار گرفت دانشگاه آکسفورد که رتبه اول سال گذشته را در اختیار داشت با یک مکان تنزل به رتبه دوم سقوط کرد. دانشگاه هاروارد در مقام سوم قرار گرفت و دانشگاههای استانفورد و کمبریج در ردههای چهارم و پنجم قرار دارند.
بیشتر بخوانید: رتبه ۲۲ جهانی دانشگاه امیرکبیر از لحاظ کیفیت علمی/ به دنبال رونق چرخه صنعت و اقتصاد هستیم
دانشگاه پکن چین تنها دانشگاه آسیا در بین ۲۰ کشور برتر است و در رتبه ۱۸ قرار دارد در حالی که از ۳۲ سال گذشته در رتبه ۲۳ قرار داشته است. به طور کلی ۱۱ موسسه آسیایی در بین ۱۰۰ دانشگاه برتر حاضر شده اند البته به همان میزان سال گذشته و دانشگاه ملی سئول کره جنوبی جای دانشگاه عبری اورشلیم را گرفته است.
دانشگاه تهران با رتبه ۴۰۱-۵۰۰ تنها دانشگاه ایرانی در جمع ۷۲۰ دانشگاه برتر علوم اجتماعی رتبه بندی سال ۲۰۲۰ موضوعی تایمز است.
تایمز در رتبه بندی دانشگاههای جهان، دانشگاهها را با عملکرد آنها در آموزش، آموزش مدرسان و تحصیلات دانشگاهی در موضوعات آموزشی ارزیابی میکند. بار دیگر، دانشگاه استنفورد و دانشگاه هاروارد در ردههای اول و دوم قرار دارند. دانشگاه هنگ کنگ به رتبه سوم صعود کرده و دانشگاه آکسفورد و دانشگاه کالیفرنیا برکلی در ردههای چهارم و پنجم قرار گرفته است.
دانشگاه تهران با رتبه ۳۰۱-۴۰۰ تنها دانشگاه ایرانی در جمع ۷۲۰ دانشگاه برتر حوزه آموزش رتبه بندی سال ۲۰۲۰ موضوعی تایمز است.
تایمز در موضوع حقوق ۱۹۰ دانشگاه را مورد ارزیابی قرار داده است که بار دیگر، دانشگاه استنفورد در صدر جدول قرار دارد و رده دوم در اختیار دانشگاه کمبریج است. دانشگاه ییل، دانشگاه آکسفورد و دانشگاه شیکاگو در ردههای سوم تا پنجم هستند. دانشگاه هاروارد نیز به رتبه سیزدهم سقوط کرده است. دانشگاه ملی سنگاپور نماینده برتر آسیا در رده ۱۵ قرار دارد. به طور کلی، شش موسسه آسیایی در ۵۰ کشور برتر جهان قرار دارد. از ایران هیچ دانشگاهی در میان ۱۹۰ دانشگاه برتر موضوع حقوق قرار ندارد.
این رتبه بندی دانشگاهها را با عملکرد آنها در زمینههای حسابداری و امور مالی، تجارت و مدیریت و موضوعات اقتصادی و اقتصاد سنجی ارزیابی میکند. جدول امسال شامل ۶۳۲ دانشگاه است که نسبت به تعداد ۵۸۵ دانشگاه سال گذشته بیشتر است.
انستیتوی فناوری ماساچوست، دانشگاه استنفورد، دانشگاه آکسفورد و دانشگاه کمبریج بار دیگر چهار مقام برتر جدول را از آن خود کردند. تنها تغییر از سقوط دانشگاه کالیفرنیا است و برکلی در جایگاه پنجم قرار دارد.
سه موسسه آسیایی در رده چهاردهم قرار دارند که به رهبری دانشگاه ملی سنگاپور در جایگاه چهاردهم (از هفدهم) قرار دارند. در همین حال دانشگاه زوریخ سوئیس با هشت امتیاز به صورت مشترک در رتبه دوازدهم است.
انتهای پیام/