او افزود: اجرای این طرح همچنین موجب ایجاد ارزش افزوده برای محصول آیزویسایکل تولیدی شده است.
باقری دیزج ادامه داد: با بهره برداری از روغن پایه گروه ۲ پالایشگاه تبریز به میزان ۹۰ هزار تن در سال از واردات این محصول با ارزش به کشور جلوگیری شده است.
باقری اظهار داشت: این پالایشگاه در هفتمین نمایشگاه نوآوری و فناوری ربع رشیدی (رینوتکس) با دو طرح ابتکاری و فناورانه تولید روغن پایه گروه ۲ و تغییر کاربری واحد تبدیل کاتالیستی به واحد ایزومریزاسیون نفتای سبک شرکت کرده است.
او افزود: تغییر کاربری واحد تبدیل کاتالیستی به واحد ایزومریزاسیون نفتای سبک کار ابتکاری و فناورانه کارشناسان پالایشگاه تبریز با هدف تبدیل نفتای سبک به محصول ایزومریت میباشد که ۱۰ میلیون یورو هزینه شده است.
مدیرعامل شرکت پالایش نفت تبریز همچنین با اشاره به اجرای طرح بنزین سازی جدید، ادامه داد: هدف از اجرای این طرح افزایش و ارتقا کیفی بنزین تولیدی به استاندار EU-IV به میزان یک میلیون لیتر در روز با ظرفیت ۲۰ هزار بشکه در روز میباشد که ۲۶۵ میلیون یورو هزینه شده است.
او افزود: ماحصل اجرای این ۲ طرح بنزین سازی جدید و تغییر کاربری واحد تبدیل کاتالیستی به واحد ایزومریزاسیون نفتای سبک تولید بنزین یورو ۵ است.
باقری دیزج گفت: شرکت پالایش نفت تبریز علاوه بر اینکه تواناییها و طرحهای فناورانه خود را در این نمایشگاه عرضه کرده است، اقلام مورد نیاز پالایشگاه تبریز را در راستای خودکفایی، حمایت از کالای ایرانی و تقویت تولید ملی ارایه کرده است؛ و از سازندگان داخلی دعوت نمود ضمن بازدید از نمایشگاه با نیازمندیهای صنایع آشنا شده و اهتمام خود را برای رفع آن مبذول فرمایند.
این نمایشگاه تا ۱۷ آبان ۹۸ ادامه دارد و پالایشگاه تبریز پذیرای قدوم بازدید کنندگان، صنعتگران، شرکتهای دانشبنیان و سازندگان داخل از ساعت ۱۶ لغایت ۲۱ در سالن امیرکبیر نمایشگاه بینالمللی تبریز غرفه پالایش نفت تبریز است.
انتهای پیام/ش