سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

دبیر کل اتحادیه بنکداران مواد غذایی در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان:

سکوت و رکود بر بازار اقلام اساسی سایه انداخت/ حداکثر قیمت هر کیلو برنج ایرانی ۲۰ هزار تومان

حسنی گفت: با توجه به کاهش قدرت خرید خانوار و شرایط فعلی اقتصاد، بازار اقلام اساسی در رکود و سکوت به سر می برد.

قاسمعلی حسنی دبیر کل اتحادیه بنکداران مواد غذایی در گفت و گو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به اینکه بازار اقلام اساسی در رکود و سکوت به سر می‌برد، اظهار کرد: با توجه به کاهش قدرت خرید خانوار و شرایط فعلی اقتصاد، بازار اقلام اساسی تعریف چندانی ندارد و هم اکنون مغازه داران به دنبال مشتری هستند.

وی از ثبات قیمت برنج ایرانی در بازار خبر داد و گفت: هم اکنون قیمت هر کیلو برنج ایرانی در عمده فروشی‌ها ۱۱ هزار تومان تا ۲۰ هزار تومان است که با احتساب حداکثر ۱۲ درصد سود در خرده فروشی‌ها باید عرضه شود.

حسنی قیمت هر کیلو برنج خارجی را ۶ هزار و ۸۰۰ تا ۷ هزار و ۵۰۰ تومان اعلام کرد و افزود: با توجه به فراوانی برنج خارجی در انبارها، کمبودی در عرضه وجود ندارد.


بیشتر بخوانید: گرانفروشی برنج در سایه سکوت دستگاه‌های نظارتی/ ممنوعیت واردات، بهانه‌ای برای افزایش قیمت برنج است


دبیر کل اتحادیه بنکداران مواد غذایی درباره آخرین وضعیت بازار حبوبات، بیان کرد: قیمت حبوبات در اکثر اقلام ۱۰ تا ۱۵ درصد و در لوبیا سفید ۸۵ درصد طی ۲ هفته اخیر در بازار کاهش یافته است و فروش با نرخ‌های بالاتر در خرده فروشی‌ها مربوط به سودجویی مغازه داران است که با وجود افت قیمت حبوبات در عمده فروشی‌ها حاضر به کاهش قیمت نیستند، در حالی که با افزایش قیمت در عمده فروشی‌ها بلافاصله قیمت را بالا می‌برند.

وی قیمت فعلی چای خارجی در بازار را غیر منطقی دانست و گفت: با حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی و اختصاص ارز نیما به واردات، قیمت هر بسته چای خارجی به یکباره از ۲۹ هزار و ۹۰۰ تومان به ۶۹ هزار و ۹۰۰ تومان رسید که این نرخ از نظر ما غیر منطقی است و سازمان حمایت باید به این موضوع ورود کند.

حسنی با بیان اینکه قیمت رب گوجه نسبت به ماه‌های اخیر افت محسوسی داشته است، افزود: با توجه به فراوانی تولید گوجه، قیمت رب گوجه در عمده فروشی‌ها ۱۵ تا ۱۸ درصد کاهش داشته است که امیدواریم خرده فروشان افت محسوس قیمت برای مصرف کننده لحاظ کنند.

این مقام مسئول در پایان درباره آینده بازار اقلام اساسی گفت: با توجه به شرایط کنونی اقتصاد و کاهش قدرت خرید خانوار، افزایش مجدد قیمت‌ها توجیهی ندارد و بعید است که این امر در اقلام اساسی طی ماه‌های آتی رخ دهد.

انتهای پیام/

کاهش  ۱۸ درصدی  قیمت رب گوجه در بازار

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.