او افزود: در توسعه پایدار، مباحث اقتصادی، اجتماعی و محیط زیست را در تلاقی هم میبینیم؛ بنابراین بدون آمار حرکت کردن در جامعه امروز امکانپذیر نیست.
حسینزاده در عین حال گفت: توسعه پایدار در بستر بسته امکانپذیر نیست و باید بستری پویا و جهانی برای توسعه ببینیم.
او گفت: از سال ۲۰۱۰ به بعد رویکرد جدیدی در نظامات آماری دنیا صورت گرفته که بسیار تاثیرگذار است که در جهت تامین نیازهای آماری حوزه برنامهریزی تلاش میشود.
او گفت: دنیا به سمت مدرنسازی نظامهای آماری پیش رفته و نقش نظامهای سنتی رفته رفته کمرنگتر میشود؛ در واقع در سال ۲۰ اکتبر روز جهانی ۲۰۱۰ روز جهانی آمار با شعار آمار بهتر زندگی بهتر تعیین شده است.
حسینزاده در بخش دیگری از صحبتهای خود گفت: اولین گرایش در مدلسازی آماری و مهمترین بحث محوریت و مرجعیت سازمانهای ملی آمار است؛ یکی از مهمترین کارها این است که نگاه ما به آمار بهویژه آمار رسمی تغییر کند.
رئیس مرکز آمار ایران بر لزوم استفاده از شیوههای جدید و ثبتی مبنا و استفاده از منابع جدید در آمارگیری تاکید وگفت: در حوزه ثبتی مبنا کردن و مدرنسازی آماری در مرکز آمار اتفاقات مطلوبی رخ داده است.
او گفت: در روش ثبتی مبنا بهجای اجرای طرحهای نمونهگیری از ریزدادههای اداری استفاده میشود که با کیفیتتر بوده و در تهاتر زمانی بیشتر قابل انتشار است.
حسینزاده با بیان اینکه همه بهدنبال ایجاد بهرهوری بیشتر در نظام آماری هستند، یادآور شد: سازگاری بین اجرا و نظام آماری چه در حوزه ملی، منطقهای و بینالمللی بسیار مهم است.
انتهای پیام/ش