یزدان پناه افزود: ۳۳ اقامتگاه بوم گردی در خراسان شمالی فعالیت دارند که تعدادی از آنها توانستهاند در زمینه جذب گردشگر داخلی و خارجی بسیار موفق عمل کنند و در بیشتر روزهای تابستان، ظرفیت اقامتی آنها تکمیل بود.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی خراسان شمالی عنوان کرد: با مطرح شدن تعدادی از بوم گردیها در سطح ملی، در حال حاضر تورهای گردشگری و مسافران از اقصی نقاط کشور در بوم گردیهای استان اقامت میکنند و از طبیعت پاییزی استان بهره میبرند.
یزدان پناه گفت: گردشگران در این اقامتگاهها میتوانند از فرهنگ، آدابو رسوم و آیینهای بکر و دستنخورده مناطق مختلف، غذاهای سالم و طبیعی، نحوه فعالیت روستائیان، صنایعدستی زنان و مردان روستانشین و مناظر طبیعی زیبا و دیگر جاذبههای گردشگری این مناطق بهرهمند شوند.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی خراسان شمالی با تأکید بر اینکه از طرحهای بوم گردی در روستاهای هدف گردشگری و روستاهایی که قابلیت جذب گردشگر دارند در راستای ایجاد اشتغال روستایی حمایت و استقبال خواهد شد، اظهار داشت: با همراهی روستائیان میتوان زمینه مساعدی برای جذب گردشگر از طریق گسترش بوم گردیها فراهم کرد.
انتهای پیام/د