سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

با این راهکارهای طبیعی تری گلیسیرید خون را پایین بیاورید

اگر به تازگی برای چکاپ عمومی آزمایش خون داده اید و در کمال ناباوری متوجه افزایش میزان تری گلیسیرید خون خود شده اید می‌توانید برای کاهش موثر آن این راهکار‌ها را به کار بگیرید.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، احتمالاً در مورد آزمایش تری گلیسیرید (TG) در طی یک آزمایش معمولی خون شنیده اید. مایکل میلر، پزشک متخصص قلب و عروق در دانشکده پزشکی دانشگاه مریلند در بالتیمور توضیح می‌دهد که میزان تری گلیسیرید بخشی از میزان چربی موجود در جریان خون شما را نشان می‌دهد.

وی می‌گوید: سطح متوسط تری گلیسیرید برای زنان و مردان بالغ پس از یک شب ناشتا ۱۲۵ و سطح بهینه آن هم در خون زیر ۱۰۰ است. اما اگر این عدد در دامنه ۱۵۰ تا ۱۹۹ باشد میزان تری گلیسیرید، بالا و بیش از ۲۰۰ خطرناک در نظر گرفته می‌شود و در این حالت احتمال ابتلا به بیماری‌های قلبی و مرگ در اثر بیماری‌های قلبی و عروقی نیز افزایش می یابد.


بیماری‌هایی که باعث افزایش تری گلیسیرید می‌شود

برخی از بیماری‌ها می‌توانند باعث افزایش تری گلیسیرید شود. جوئل کان، استادیار دانشکده پزشکی بومونت دانشگاه اوکلند، در روچستر میشیگان می‌گوید: شرایطی مانند پیش دیابت، دیابت، بیماری کبد و بیماری تیروئید می‌تواند موجب افزایش سطح تری گلیسیرید شوند. اما سبک زندگی هم تأثیر زیادی بر افزایش این فاکتور دارد.

پرخوری را کنار بگذارید

به گفته انجمن قلب آمریکا، پرخوری یکی از شایع‌ترین علل تری گلیسیرید بالا است. دکتر میلر بر اهمیت انتخاب غذا‌های سالمتر و محدود کردن کربوهیدرات‌های ساده مانند مواردی که در نان سفید، ماکارونی، کیک، کلوچه و بسیاری از میان وعده‌ها وجود دارد تأکید می‌کند. از آنجا که قند اضافی در جریان خون به تری گلیسیرید تبدیل می‌شود، خوردن غذا‌های پر از کربوهیدرات تصفیه شده می‌تواند باعث افزایش سطح این فاکتور در خون  شود که با جایگزین کردن کربوهیدرات‌های ساده می‌توانید به کنترل سطح آن کمک کنید.

ورزش کنید

یکی از بهترین پاسخ‌ها در مورد این سوال که چگونه می‌توان تری گلیسیرید را کاهش داد، سوزاندن کالری بیشتر از طریق ورزش است. در بیانیه علمی انجمن قلب آمریکا (AHA) آمده است که فعالیت متوسط با کاهش ۲۰ درصدی میزان تری گلیسیرید مرتبط است. علاوه بر این، ورزش به افزایش کلسترول خوب (HDL)، که در کاهش سطح تری گلیسیرید موثر است، کمک می‌کند.

در یک مطالعه که در مجله Sports Medicine، منتشر شده است مشخص شد ورزش هوازی بیشترین تأثیر را در کاهش سطح تری گلیسیرید دارد. طبق مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها (CDC)، بزرگسالان باید هر هفته ۱۵۰ دقیقه فعالیت بدنی داشته باشند.

مواد قندی کمتری بخورید و بنوشید

هر نوع شکر اضافه شده به موادغذایی می‌تواند باعث افزایش سطح تری گلیسیرید شود. مصرف قند خود را به اندازه بیش از ۱۰ درصد کل کالری روزانه محدود کنید تا سطح تری گلیسیرید خود را کاهش دهید.


بیشتر بخوانید: اگر می‌خواهید فشار خون نگیرید، دور این خوراکی‌ها را خط بکشید


فیبر بیشتری مصرف کنید

نشان داده شده است که یک رژیم غذایی کم کربوهیدرات باعث کاهش سطح تری گلیسیرید می‌شود. اما اگر حبوبات و میوه‌های سرشار از مواد مغذی و فیبر در برنامه غذایی قرار گیرد، نیازی نیست که کربوهیدرات‌ها را به طور کامل حذف کنید، زیرا خوردن یک رژیم غذایی سرشار از فیبر می‌تواند به کاهش جذب قند و چربی موجود در روده کوچک، کمک کند. سبزیجاتی مانند کلم بروکلی، سیب زمینی و هویج منبع خوبی از فیبر هستند.

انتهای پیام/

با این راهکارهای طبیعی سلامت قلب خود را تضمین کنید

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
ستاره پاکروان
۱۵:۲۱ ۰۹ تير ۱۳۹۹
مفید بود یه سوال پسرم رنجبیل زیاد مصرف می کنه ایا ضرر دارددوم زنجبیل تاز بهتره یا اسیاب شده لطفا جواب بدید
ستاره پاکروان
۱۵:۲۱ ۰۹ تير ۱۳۹۹
مفید بود یه سوال پسرم رنجبیل زیاد مصرف می کنه ایا ضرر دارددوم زنجبیل تاز بهتره یا اسیاب شده لطفا جواب بدید