سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کدام مواد غذایی روند پیری را کند می‌کنند؟

کارشناسان از ۱۰ ماده غذایی نام بردند که به حفظ ظاهر جوانی کمک نموده و باعث انعطاف پذیری پوست می‌شوند.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، بر اساس مقاله منتشر شده در فروم پزشکی Medikforum، کارشناسان به محصولات غذایی اشاره کردند که موجب حفظ ظاهر جوانی شده و باعث کند شدن روند پیری می‌شوند.

به نظر این کارشناسان، به عنوان مثال، گوجه فرنگی می‌تواند ظاهر پوست را بهبود بخشد. لیکوپن و آنتی اکسیدانی موجود در گوجه فرنگی و همچنین ویتامین‌های A و C باعث با طراوت شدن پوست صورت می‌شود. با استفاده روزانه از گوجه فرنگی، محافظت از پوست در برابر اشعه ماوراء بنفش ۳۳ درصد افزایش می‌یابد و روند پیری کند می‌شود.

چای سبز محصول دیگری است که نه نت‌ها برای حفظ شادابی پوست موثر است، که بر عملکرد رگ‌های خونی نیز تاثیر مثبتی می‌گذارد. در فهرست ارائه شده از سوی کارشناسان، ملم بروکلین به عنوان بهترین محصول برای از بین بردن فرآیند‌های التهابی شناخته شده است. لازم است به خواص آجیل‌ها توجه ویژه‌ای داشت، آجیل‌ها با دارا بودن آنتی اکسیدان ها، کلسیم، پتاسیم و ویتامین‌های A، E، B۶، B۱۲ تعادل آب در بدن را حفظ می‌کنند.

در ضمن کارشناسان توصیه می‌کنند برای سرعت بخشیدن به فرآیند‌های ترمیم پوست و کند کردن بروز چین و چروک، آووکادو و ماهی قزل آلا مصرف شود. روغن زیتون، سالاد کاهو، دانه‌های جنگلی و شکلات تیره را نیز برای انعطاف پذیری پوست مفید می‌نامند.

منبع: اسپوتنیک

انتهای پیام/

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.