زورقی با اشاره به توانمندی های زراعت و باغبانی، شیلات و دامپروری ومنابع طبیعی استان افزود: چهار فصل بودن اقلیم استان فرصتی است تا با همکاری وبرنامه ریزی همه بهره برداران، کارشناسان بخش کشاورزی وتحقیقات ومساعدت همه مسئولین، کشاورزی استان به سمت کشاورزی اقتصادی پیش برود.
او با توجه به محدودیت منابع آبی استان به مسؤولان تحقیقات تاکید کرد: کار تحقیقاتی مدون در بخش کشاورزی و تولید حیاتی است و تلاش تحقیقات و اجرا در بخش کشاورزی میبایست به افزایش عملکرد سوق پیداکند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی توسعه عملکردی در واحد سطح، توسعه گیاهان دارویی و سیستم های نوین آبیاری با بهرهگیری از ذخایر ژنتیکی خاص و بومی استان را از مهمترین برنامه های توسعه ای بخش کشاورزی سیستان وبلوچستان برشمرد.
او با اشاره به طرح عظیم انتقال آب بالوله دشت سیستان گفت: طرح ۴۶هزار هکتاری آینده بخش کشاورزی سیستان است و با اجرای کامل این طرح انتقال آب مطمئن با جدیدترین امکانات آبرسانی به پای گیاه خواهد رسید.
زورقی تکمیل چرخه تولید در استان را مهم واساسی برشمرد و گفت: گستره کار در بخش کشاورزی سیستان وبلوچستان با توجه به وسعت واقلیم آن وسیع است همراهی کارشناسانه ۳مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی وشیلاتی وایستگاهای تحقیقات موجود در استان بیش از پیش برای توسعه همه جانبه کشاورزی استان الزامی است.
در این نشست بازرگان معاون پژوهش وفناوری ومعاونین پژوهشی مؤسسات تحقیقاتی سازمان تحقیقات، آموزش وترویج کشاورزی وزارت جهادکشاورزی، زورقی رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سیستان وبلوچستان، مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه و معاونین و مدیران ستادی سازمان جهاد کشاورزی استان، رؤسای مراکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان حضور داشتند.
انتهای پیام/ع