سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کاهش حوادث جاده‌ای نیازمند برنامه فرابخشی و انسجام دستگاه‌های متولی در عمل است

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار گفت: کاهش حوادث جاده‌ای نیازمند برنامه فرابخشی و انسجام دستگاه‌های متولی در عمل است.

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ارومیه، آیدین رحمانی معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار  در ششمین جلسه کمیسیون ایمنی راه‌های استان که با حضور سردار حسینی فرماندهی پلیس راه‌های کشور در ارومیه برگزار شد با بیان اینکه حفاظت از نیروی انسانی به عنوان سرمایه کشور در اولویت برنامه‌های دولتمردان است گفت: حوزه ایمنی حمل و نقل و کاهش حوادث جاده‌ای نیازمند برنامه فرابخشی و انسجام دستگاه‌های متولی در عمل است.

او با گرامیداشت سال‌روز ۱۳ آبان، روز ملی دانش آموز افزود: تجربه درخشان ملت در دستیابی به پیروزی‌ها و گذر از بحران‌ها مثال روشنی است در انجام کار‌های مهم در کشور و موفقیت در هر حوزه‌ای ازجمله کاهش حوادث جاده‌ای است که با همکاری و انسجام مسولین و همراهی مردم دور از دسترس نیست.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار به آثار زیانبار اجتماعی تصادفات جاده‌ای اشاره کرد و گفت:تبعات منفی این وقایع در خانواده‌ها و جامعه بسیار عمیق و گسترده است و برای مقابله با آن باید در حوزه نرم افزاری و سخت افزاری تدابیر جامع و اثربخش اندیشید.

رحمانی آموزش همگانی و تخصصی به کاربران جاده و حذف نقاط حادثه خیز، اصلاح و گسترش جاده‌ها و استفاده از تجهیزات نوین کنترلی را در مدیریت ترافیک و کاهش حوادث رانندگی ضروری دانست و خاطرنشان ساخت: استفاده از از ظرفیت جمعیت‌های فعال در این حوزه در فرهنگسازی و اصلاح رفتار‌های غلط در این بخش می‌تواند موثر باشد و امیدواریم شاهد ورود خیرین در اجرای طرح‌های ایمن سازی جاده‌ها نیز باشیم.

ایشان درادامه سخنان خود با بیان اینکه کاهش حوادث رانندگی در ناوگان حمل و نقل عمومی از دیگر اولویت‌های استان است گفت: آذربایجان غربی شاهراه ارتباطی زمینی آسیا به کشور‌های اروپایی و منطقه است و به همین دلیل شاهد حجم گسترده‌ای از تردد کامیون‌ها و ناوگان حمل و نقل عمومی در جاده‌های ارتباطی استان هستیم که با توجه به نظارت و کنترل‌های که بر فعالان در این بخش اعمال می‌شود کاهش میزان حوادث رانندگی تا به حد صفر رساندن آن دور از دسترس نبوده و مورد انتظار است.

در ادامه این جلسه سردار حسینی فرماندهی پلیس راه‌های کشور نیز با اشاره به موفقیت‌های بدست آمده در کاهش تصادفات رانندگی در فاصله سال‌های ٨۵ تا ٩۵ گفت:در کنار طرح‌ها و برنامه‌های انجام شده در مدیریت مصرف سوخت، اصلاح قانون رسیدگی به تخلفات رانندگی، هوشمندسازی و نصب تجهیزات ایمنی روی خودرو‌ها اصلی‌ترین مولفه‌ای که توانست در دستیابی به این مهم کمک کند اجرای طرح‌های عمرانی در راهسازی و ارتقای درجه راه‌های ارتباطی بود که باید در ادامه این مسیر مورد توجه تمامی مسولین اجرایی قرار گیرد.

او آمار حوادث جاده‌ای استان را نگران کننده دانست و افزود: برای موفقیت در این بخش و کاهش تصادفات باید تمامی دستگاه‌ها بدور از بخشی نگری با تمام توان وارد میدان عمل شوند.

در ادامه این جلسه اجرای آزمایشی طرح جامع کاهش تصادفات جاده‌ای استان در ٢ محور ارومیه به سلماس و ارومیه به مهاباد بررسی و تصویب شد.

همچنین با حضور معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار و فرماندهی پلیس راه‌های کشور عملیات ایمن ساز‌ی و حذف نقاط حادثه ساز بصورت نمادین در یکی از محور‌های استان آغاز شد.

انتهای پیام/م

برگزاری ششمین جلسه کمیسیون ایمنی راه‌های استان

 

برچسب ها: حمل و نقل ، استانداری
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.