سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قم:

سیل در قم به بخش کشاورزی خسارت زد

پور میدانی گفت:سیل در فروردین‌ماه امسال در قم، ۶۳ میلیارد تومان به بخش کشاورزی ازجمله مزارع و اراضی و کانال‌های انتقال آب خسارت زد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازقم،عباس پورمیدانی رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قم در نخستین جلسه ستاد پیشگیری و فرماندهی عملیات بحران که در سالن جلسات استانداری برگزار شد گفت: سیل در فروردین‌ماه امسال در قم، ۶۳ میلیارد تومان به بخش کشاورزی ازجمله مزارع و اراضی و کانال‌های انتقال آب خسارت زد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قم افزود:اعتبارات دریافتی مربوط به کمک‌های بلاعوض ۲۳ میلیارد تومان و اعتبارات تخصیص‌یافته ۱۱ میلیارد تومان است که در این میان دو میلیارد تومان کمک بلاعوض به خسارت دیدگان تخصیص‌یافته است.

پور میدانی یادآورشد:درمجموع اعتبار ابلاغی و تخصیص‌یافته در بخش تسهیلات قرض‌الحسنه برای افراد خسارت‌دیده در سیل، مبلغ ۲۲ میلیارد تومان است و در استان نیز مبلغ یک میلیارد و ۵۲۵ میلیون تومان به ۳۴۷ نفر پرداخت‌شده است.

در این جلسه محسن بهشتی، معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار قم نیز در رابطه با مدیریت بارش‌ها بیان کرد:قرارگاه بازسازی و توسعه آب منطقه‌ای پیشنهاد‌هایی داد تا برخی از موانع در مسیر رودخانه حذف شود، درحالی‌که برخی از سازه‌ها امکان حذف ندارد.

بهشتی گفت:یکی از طرح‌های مصوب در قم زدن احداث تونل در خیابان اراک است تا ظرفیت انتقال آب از سرریز رودخانه را داشته باشد و ظرفیت را تا ۵۰۰ مترمکعب افزایش دهد، این طرح جز اولویت‌های حمل‌ونقل و ترافیک و مدیریت سیلاب است.

او عنوان کرد: رودخانه قم رود در خط رأس قرار دارد و امکان جابه‌جایی رودخانه در مسیر را نداریم، زیرا اراضی کشاورزی و انهار اطراف را تحت تأثیر قرار می‌دهد.

در ادامه نیز امیر سامع معاون خدمات شهری و امور اجتماعی شهرداری قم یادآورشد:مدل بارندگی عوض‌شده است و با ۴۰ میلی‌متر بارش، آب‌های سطحی زیادی در سطح شهر جمع می‌شود، ازاین‌رو باید در مدیریت شهری بازنگری کنیم و این امر هزینه‌های زیادی به دنبال دارد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قم عنوان کرد:دراین‌باره سازه‌هایی که کمترین هزینه دارد و حذف این سازه‌ها بار اجتماعی نداشته باشد، قابلیت حذف دارد تا بتوان در مواقع بحران، سیلاب را هدایت کرد، اگر سیلابی در اواخر سال و یا سال آینده داشته باشیم باید بتوانیم تا حدی ظرفیت را در پذیرش آب، افزایش دهیم.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قم عنوان کرد: شهرداری در اجرای طرح‌ها در مقابله با سیلاب و بحران‌های احتمالی به‌تن‌هایی از پس هزینه‌ها برنمی‌آید و باید همه امکانات در جهت کنترل سیل در شهر بسیج شود به‌ویژه اینکه شهرداری در اجرای برخی از مصوبات اختیار لازم را ندارد.

انتهای پیام/ ح

سیل در قم ۶۳ میلیارد تومان به بخش کشاورزی خسارت زد

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.