سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

۹۳۸جهانگرد از کهگیلویه و بویراحمد دیدن کردند

سرپرست معاونت گردشگری و سرمایه گذاری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کهگیلویه و بویراحمد گفت: ۹۳۸جهانگرد از ابتدای سال جاری تاکنون از جاذبه های دیدنی این استان بازدید کرده اند.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یاسوج، سلمان خوش قدم سرپرست معاونت گردشگری و سرمایه گذاری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کهگیلویه و بویراحمد گفت: امسال گردشگرانی از کشورهای مختلف جهان از جاذبه های طبیعی،تاریخی و مردم شناسی کهگیلویه و بویراحمد بازدید کرده اند.

او بدون اشاره به آمار مدت مشابه پارسال گفت: ورود جهانگردان به این استان امسال نسبت به مدت مشابه پارسال افزایش یافته است.

نیمه نخست سال گذشته  ۶۱۳ گردشگر خارجی از استان دیدن کردند.

سرپرست معاونت گردشگری و سرمایه گذاری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کهگیلویه و بویراحمد در ادامه ابراز داشت:از ابتدای سال جاری تاکنون چهار میلیون و ۱۳۷ هزار و ۲۹۰ گردشگر داخلی از جاذبه های طبیعی و تاریخی استان دیدن کرده اند.

خوش قدم تعداد اقامت گردشگران داخلی در کهگیلویه و بویراحمد را یک میلیون و ۸۲۳ هزار نفر برآورد کرد.

او ادامه داد: امسال مسافرانی از استان های سراسر کشور از جاذبه های طبیعی و تاریخی کهگیلویه و بویراحمد دیدن کردند.

خوش قدم عنوان کرد: کوه گل سی سخت، آبشار یاسوج، پل بریم باشت، بارگاه بی بی حکیمه (س) خواهر امام رضا (ع) گچساران، چشمه بلقیس چرام و نقش برجسته های تنگ سولک از مهمترین جاذبه های دیدنی استان هستند.

سرپرست معاونت گردشگری و سرمایه گذاری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کهگیلویه و بویراحمد اضافه کرد: استان به دلیل اقلیم چهارفصل در همه ایام سال ظرفیت پذیرش گردشگر را دارد.

خوش قدم افزود: شهرستان های گچساران و باشت در فصل بهار و یاسوج و سی سخت در تابستان پذیرای بیشترین گردشگران امسال بوده اند.

او عنوان کرد: در فصل پاییز مناطق گرمسیری کهگیلویه و بویراحمد ظرفیت های خوبی برای جذب گردشگر دارند.

خوش قدم گفت:به دلیل آب و هوای مفرح و امکان اسکان در چادر کهگیلویه و بویراحمد یکی از مقاصد ارزان قیمت گردشگری است.

او تاکید کرد: روستاهای کریک، تمنک، ده شیخ، قلات بویراحمد و دامنه‌های خامی  به دلیل داشتن اقامتگاه‌های بومگردی فرصت طلایی برای آشنایی با جاذبه‌های طبیعی و مردم شناسی استان است.

خوش قدم افزود: نظارت بر یک هزار و ۲۰۰ تخت اقامتی در هتل‌ها و مهمانسراها، ساماندهی پارک‌های اسکان از مهمترین اقدامات انجام شده برای پذیرایی بهتر از گردشگران در کهگیلویه و بویراحمد است.

کهگیلویه وبویراحمد با بیش از ۱۶ هزار کیلومتر مربع وسعت بین استان‌های فارس، بوشهر، چهارمحال و بختیاری، اصفهان و خوزستان قرار دارد.

این استان دارای دو منطقه سردسیری و گرمسیری است.

شهرستان‌های بویراحمد و دنا در منطقه سردسیری قرار گرفته‌اند و شهرستان‌های گچساران، باشت، چرام، کهگیلویه، لنده و بهمئی هم در منطقه گرمسیری واقع شده‌اند.

افزون بر ۲ هزار و ۶۰۰ اثر تاریخی، فرهنگی و طبیعی در کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد که از این تعداد ۷۵۰ مورد در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده است.

این استان ۷۲۳هزار نفری در جنوب غربی کشور قرار دارد.

 

انتهای پیام/ط

دیدن ۹۳۸جهانگرد  از استان

برچسب ها: آب و هوا ، صنعت
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.