رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران افزود: ما در کشور انواع تابآوری اعم از تابآوری اقتصادی، اجتماعی، سیاسی داریم و به نظر میرسد باید زیرساختهای ما در این حوزه تقویت شوند.
وی تصریح کرد: عمده موارد تابآوری غفلت از مخاطرات است.
کرمی محمدی ادامه داد: تابآوری ابعاد مختلفی دارد و مخاطرات انسان ساختی موضوع با اهمیتی است که شهر را تهدید میکند و در شهری مانند تهران که زلزله بیش از دیگر مخاطرات پایتخت را تهدید میکند باید بیشتر از دیگر موضوعات مورد توجه قرار گیرد.
بیشتر بخوانید: مردم قوانین شبانهروزی را اجرا نمیکنند/ ساخت و ساز در نزدیکی دروازه قرآن نباید انجام میشد
رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران افزود: در موارد مختلف بحران نوع برخوردهای ما با مخاطرات خطر آفرین است و ما در سازمان مدیریت بحران شهر تهران سامانه هشدار سریع زلزله و سنسور سیل را پیش بینی کردیم که این امکان را به ما میدهد پیش از وقوع حادثه اقدامهای اولیه را انجام دهیم.
وی با تأکید بر تبادل تجربیات با دیگر کشورها گفت: در مسیر هوشمندسازی و تابآوری دست کمک خود را به سمت کشورهای همسایه دراز و اعلام آمادگی میکنیم که حاضر هستیم تمام تجربیات خود را در حوزه شهر هوشمند و تابآوری با دیگر کشورها به اشتراک بگذاریم.
چهارمین دوره جایزه بینالمللی خشت طلایی تهران با شعار ایجاد شهرهای هوشمند تابآور و زیست پذیر برای همه به مناسبت روز جهانی شهرها با همکاری سازمانهای تخصصی بینالمللی همچون برنامه اسکان بشر سازمان ملل متحد، متروپلیس، یا انجمن کلانشهرهای مهم جهان، انجمن طراحان و برنامهریزان شهری و منطقهای برگزار شد.
انتهای پیام/