به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،
وی با بیان اینکه تبلیغات قارچ گانودرما به عنوان داروی سلامت محور جزو تبلیغات اغواگرانه و کاذب است، افزود: هیچ یک از این اثربخشیهایی که تبلیغ میشود مبتنی بر شواهد و مدارک مستند علمی نبوده از این رو این نوع آگهی نیز از مصادیق تبلیغات اغواگرانه در حوزه سلامت است.
جهانپور ادامه داد: باتوجه به اینکه دوز و جوانب مختلف مصرف قارچ گانودرما در دنیا هنوز مشخص نشده مصرف مداوم آن میتواند عوارضی را هم در پی داشته باشد.
وی با بیان اینکه مصرف قارچ گانودرما و تداخلهای احتمالی آنها با برخی داروها هنوز بررسی نشده است، تصریح کرد: قارچ گانودرما با داروهای برخی بیماریها اعم از فشار خون و مشکلات انعقادی تداخل داشته و در خصوص مصرف در دوران بارداری و شیردهی و همچنین در کودکان توصیه نمیشود.
رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت با تاکید بر اینکه در حال حاضر بسیاری از کشورهای مختلف دنیا با تبلیغات اغواگرانه درگیر هستند، گفت: تبلیغ کالاهای سلامت محور در شبکههای ماهوارهای و فضای مجازی فاقد مدرک و مجوز قانونی بوده از این رو توصیه میشود افراد اگر با انگیزههای درمانی از آنها استفاده میکنند احتیاط کرده و توصیههای سازمان غذا و دارو را جدی بگیرند.
منبع: میزان
انتهای پیام/