او شایعترین سن عفونت گوش میانی را سنین کودکی دانست و بیان کرد: این عارضه اغلب پس از ۱۰ سالگی دیده نمیشود.
این متخصص گوش، حلق و بینی افزود: گوش درد شایعترین علامت عفونت گوش میانی است که اغلب به صورت ناگهانی بروز پیدا میکند. از دیگر علائم عفونت گوش میانی میتوان به افت شنوایی اشاره کرد که این افت شنوایی پس از بهبود این عارضه درمان میشود. افت شنوایی در کودکان ممکن است با تب همراه باشد.
بیشتر بخوانید: بررسی علت بروز عفونت ماستوئیدی؛ عفونتی کُشنده در گوش/ درد گوشتان را جدی بگیرید!
پور حاجی غلامی تاکید کرد: افرادی که به عفونت گوش میانی دچار هستند در معاینه پرده گوش آنها قرمز و ملتهب است. این عارضه میتواند هفت تا ۱۰ روز از ابتلا به عفونت ویروسی مانند سرماخوردگی ایجاد شود.
او تصریح کرد: برای درمان عفونت گوش میانی اغلب آنتیبیوتیک خوراکی تجویز میشود. اگر پس از گذشت یک ماه از بروز این عارضه، مبتلایان به عفونت گوش میانی همچنان حدود ۲۰ تا ۳۰ درصد افت شنوایی داشتند، ممکن است پس از انجام تستهای شنوایی پزشک دوباره برای آنها آنتیبیوتیک تجویز کند و در صورتی که پس از ۲ دوره همچنان افت شنوایی و ترشحات وجود داشت، اغلب عمل انجام میشود.
این متخصص گوش، حلق و بینی گفت: ۸۰ درصد کودکان تا ۱۰ سالگی حداقل یکبار به گوش درد یا عفونت گوش میانی دچار میشوند.
بیشتر بخوانید: علائم عفونت گوش میانی در کودکان/ سرماخوردگی را جدی بگیرید
پور حاجی غلامی یادآوری کرد: شایعترین عارضه عفونت گوش میانی سوراخ شدن پرده صماخ گوش است که این احتمال وجود دارد پس از درمان همچنان پرده گوش ترمیم نشود. عفونت گوش میانی به ندرت میتواند عوارضی حاد مانند ماستوئیدیت یا گسترش عفونت به داخل مغز را به همراه داشته باشد.
انتهای پیام/