استارت آپ واقع در کالیفرنیای آمریکا نوعی دستگاه تولید کرده است که میتواند تکههای پلاستیک وسایل مختلف را دریافت کرده و آنها را به اجزای پلیمری تبدیل کند و به این ترتیب رشتههای پلاستیکی به دست میآیند که از آنها میتوان برای تولید وسایل مختلف استفاده کرد.
کارشناسان نام این دستگاه را Made In Space نامیده اند و قرار است فضانوردان مستقر در ایستگاه فضایی از آن استفاده کنند. شرکت سازنده قصد دارد پس از ساخت نمونههای مختلف وسایل آنها را به زمین انتقال دهد تا میزان استحکام و پیوند قسمتهای مختلف آن را با نمونههایی که در زمین و محیط میکروگرانش ساخته شده است مقایسه کند.
محققان همچنین نوعی اجاق گاز مخصوص به نام Zero-G تولید کرده اند که میتواند در وضعیت میکروگرانش واقع درایستگاه فضایی بین المللی کار کند و به این ترتیب فضانوردان میتوانند به تهیه انواع خوراکهای متنوع ازجمله شیرینی داغ و تازه درفضا بپردازند. کارشناسان اعتقاد دارند مصرف خوراک تازه به وسیله فضانوردان میتواند سبب بهبود روحیه، افزایش سلامت روان و حتی اثرهای فیزیولوژیکی در آنها شود.
این اجاق گاز نوعی برشته کننده انواع مواد خوراکی است و میتواند خوراکیها را تا دمای ۳۶۳.۳ درجه سلیسیوس حرارت دهد بی آنکه به تجهیزات ایستگاه فضایی آسیب رسد. یکی از پیشرفتهترین تجهیزاتی که همراه کپسول فضایی سیگروس به ایستگاه فضایی منتقل خواهد شد، دستگاه مخصوص آزمایش طیف سنج مغناطیسی آلفا (AMS-۰۲) است. این دستگاه قرار است خارج از بدنه ایستگاه فضایی بین المللی نصب شود.
هدف از ارسال این دستگاه بررسی برای کشف شواهدی از ماده تاریک درفضاست. بنا برمطالعههای انجام شده حدود ۱۵ درصد از فضا از ماده عادی یا ماده مرئی و قابل روئت تشکیل شده است درحالی که بقیه جهان متشکل از مادهای مرموز به نام ماده تاریک است.
دانشمندان هنوز نتوانسته اند این ماده مرموز را شناسایی کنند، زیرا نور یا انرژی از خود متساعد نمیکند. اولین بار در سال ۲۰۱۱، دستگاه طیف سنج AMS-۰۲ به فضا به وسیله شاتل فضایی Endeavor پرتاب شد تا فضا را برای جست و جوی ماده تاریک اسکن کند، اما تاکنون تمامی آزمایشها به شکست انجامیده است و به همین دلیل دانشمندان با دگرگون کردن این دستگاه آزمایشگاهی و ارسال آن به ایستگاه فضایی بین المللی امیدوار هستند بتوانند راز این ماده ناشناخته را کشف کنند.