او ادامه داد: این دستاورد نه تنها تمامی مشکلات ایمنی روشهای سنتی را به طور کامل برطرف کرده، بلکه توانسته تحولی جدی در ارتقاء بهداشت آب شرب در شبکه آبرسانی ایجاد کند و ایران را جزء سه کشور دارنده این فناوری قرار دهد.
عبادی گفت: در این فناوری با استفاده از الکترولیز غشایی نمک طعام محلول گندزدای مولتی اکسیدانت بسیار قوی تولید میشود که در مدت کمتر از یک دقیقه عمل گندزدایی را انجام داده، باقیمانده استاندارد و مناسبی را هم جهت گندزدایی ثانویه در شبکه حفظ میکند.
بیشتر بخوانید: ساخت تصفیه آب پلاسمایی با استفاده از فناوری نانو
مدیر فنی این شرکت دانش بنیان بیان کرد: از جمله قابلیتهای این دستگاه قدرت گندزدایی بالا، زمان تماس بسیار پایین، تولید حداقل محصولات جانبی در شبکه، کاهش هزینههای بهره برداری از شبکه، استفاده از قطعات و تجهیزات داخلی، بی خطر بودن و قابلیت جابجایی به منظور مصرف در مکانهای دیگر است.
او تاکید کرد: ماده گندزدای تولید شده در این روش، کاملاً متمایز از محلولهای تولید شده در روشهای معمول الکترولیز بدون غشاء ارائه شده توسط دیگر شرکتها است. در این فناوری که به صورت انحصاری توسط اعضای فنی این مجموعه به ثبت رسیده و از سازمان علمی و پژوهشهای صنعتی کشور نیز تأییدیه اخذ نموده و همچنین دارای استانداردهای ISO۹۰۰۱ و ISO۱۰۰۰۲ است.
عبادی افزود: با استفاده از پوششهای خاص آندی و غشاهای پلیمری محلولی بدون ترکیبات سدیمی تولید میشود. این در حالی است که در فناوریهای بدون غشا تنها هیپوکلریت سدیم (آب ژاول یا همان وایتکس) تولید شده که به دلیل تولید ترکیبات سدیمی از سرعت گندزدایی بسیار پایین و زمان تماس بالا برخوردار بوده و موجب ایجاد خوردگی و رسوب گذاری در تأسیسات و شبکه آبرسانی میشود. همچنین به دلیل تولید هیدروژن بسیار بالا خطر انفجار نیز محیط را تهدید میکند.
قائم مقام این شرکت دانش بنیان عنوان کرد: این فناوری علاوه بر نصب در چندین نقطه کشور در استان یزد شهرهای یزد، اردکان، اشکذر، ابرکوه و استان خوزستان در جزیره مینو با جمعیت تحت پوشش ۱۶۰۰۰ نفر و دیریفارم آبادان با جمعیت تحت پوشش ۲۵۰۰۰۰ نفر نیز نصب شده که پس از گذشت چند سال از بهره برداری آنها، رضایتمندی کامل عوامل نظارتی و بهره برداری را کسب کرده است.
او ادامه داد: با استقرار این فناوری بیش از ۱۰ کپسول یک تنی گاز کلر حذف و محل تصفیه خانهها و همچنین مناطق مسکونی اطراف به ایمنی صد در صد دست یافته اند.
عبادی همچنین افزود: جهت ارتقا روشهای موجود و با توجه به تحلیل مشکلات در بخش تأمین آب سالم در شرایط بحرانی و تأمین آب سالم برای مناطق دور افتاده و محروم، تأمین آب سالم کاروانها، این مجموعه توانسته سامانهای قابل حمل با قابلیت انجام همزمان تصفیه اولیه و گندزدایی نهایی آب با کاربردهای مختلف را طراحی و تولید کند.
در پایان قائم مقام و مدیر فنی این شرکت دانش بنیان گفت: این مجموعه با شعار توسعه و صادرات همواره سعی در انجام رسالت خود در زمینه تولید فناوریهای گوناگون در عرصههای آب، بهداشت، محیط زیست و ایمنی در سطوح مختلف نموده است که نمونههایی از این محصولات به کشورهای همسایه نیز صادر و سبب ارز آوری قابل توجهی شده است.
انتهای پیام/