ذوالقدر رئیس هیات پارلمانی کشورمان در نشست اختتامیه گفت: هم اکنون، خانواده مجمع مجالس آسیایی بزرگتر و متنوعتر شده است، چرا که شاهد عضویت کامل قطر و تیمور شرقی به این مجمع هستیم. به مجلس شورای قطر و پارلمان ملی تیمور شرقی خیر مقدم و عضویت آنها در مجمع مجالس آسیایی را تبریک گفت و از مشارکت فعالانه اعضا در مباحثات شورای اجرایی و از دبیرخانه مجمع مجالس آسیایی بدلیل رویکرد حرفهای و تعهد خود به اهداف عالیه مجمع قدردانی نمود.
وی افزود: علی رغم این که مجلس ملی عراق نامزد ریاست مجمع مجالس آسیایی برای ۲۰۲۰-۲۰۲۱ بود، اما در این نشست بعد از بحث فراوان درباره ریاست مجمع مجالس آسیایی برای دوره مذکور، مقرر شد ترکیه تا ماه دسامبر ریاست خود را ادامه دهد و بعد از برگزاری مجمع عمومی دوازدهم و تثبیت آرامش در عراق، ریاست به عراق واگذار شود. همچنین مجلس بحرین، آمادگی خود را برای میزبانی و ریاست کمیته اقتصادی و توسعه پایدار اعلام نمود.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با اعلام این که برخی موضوعات مهم در شورای اجرایی از جمله تعیین روسا و نائب رئیسان بعدی مجمع مجالس آسیایی مورد بررسی قرار نگرفت، تاکید کرد: کارها و اقدامات بزرگی در اجلاسیه سالانه در پیشرو داریم که باید به آنها بپردازیم. تمامی پیش نویس قطعنامههای های کمیته دائمی مجمع مجالس آسیایی نیز با اتفاق آراء تصویب شد.
وی افزود: همچنین تصمیم گیری شد که برای روز رسانی و بررسی اسناد قانونی و پایهای مجمع مجالس آسیایی، کارگروهی متشکل از اعضای فعال مجمع از جمله هیات پارلمانی مجلس شورای اسلامی برای کارامد کردن این اسناد مهم، در کویت تشکیل شود.
رئیس هیات پارلمانی کشورمان از تمامی پارلمانهای عضو خواست که اصلاحیهها و پیشنهادات خود در خصوص اسناد پایهای را در اختیار دبیرخانه قرار دهند.
انتهای پیام/