سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رفع ترک پاشنه پا با طب سنتی

یک محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت: عوامل مختلفی در بروز ترک پاشنه پا دخالت دارند که با برخی راهکا‌رهای سنتی می‌توان این عارضه را درمان کرد.

حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره ترک پاشنه پا اظهار کرد: ترک پاشنه پا با توجه به شکاف عمقی که ایجاد می‌کند، ممکن است عوارضی مانند خارش، التهاب و درد را به همراه داشته باشد.

عوامل مؤثر در بروز ترک پاشنه پا

او بیان کرد: از عوامل مؤثر در بروز ترک پاشنه پا می‌توان به اضافه وزن و چاقی، پا برهنه راه رفتن، پوشیدن کفش‌های تنگ و پاشنه بلند، شست‌وشوی زیاد پاها، تغییرات هورمونی در زنان، ابتلا به برخی عفونت‌ها یا بیماری‌هایی مانند دیابت و اختلالات تیروئیدی، کمبود برخی ویتامین‌ها و مواد معدنی و غلبه صفرا (گرمی و خشکی) و سودا (سردی و خشکی) اشاره کرد، فاکتور‌های ارثی هم در پیدایش ترک پاشنه پا مؤثر هستند. به طور کلی ترک پاشنه پا در زنان بیشتر دیده می‌شود.


بیشتر بخوانید: درمان کم‌کاری تیروئید با طب سنتی


این محقق و پژوهشگر طب سنتی با اشاره به شایع بودن ترک پاشنه پا در زنان باردار افزود: استفاده از شوینده‌های اسیدی هم موجب می‌شود که ترک پاشنه پا در افراد بروز پیدا کند.

موثرترین راهکار‌های درمان ترک پاشنه پا

عظمایی تاکید کرد: برای درمان ترک پاشنه پا افراد می‌توانند پاشنه پا را با روغن‌هایی مانند زیتون، نارگیل، کنجد و کوهان شتر ماساژ دهند، پس از اینکه موضع مورد نظر به خوبی نرم شد، پاشنه پا را سنگ پا بزنند، سپس دوباره پاشنه پا را با روغن‌های ذکر شده ماساژ دهند. افراد باید پس از ماساژ پاشنه پا با این روغن‌ها یک جوراب نخی بپوشند تا روغن به خوبی جذب پوست شود.

او تصریح کرد: ماساژ پاشنه پا با مخلوط وازلین به همراه ویتامین AD نقش مؤثری در بهبود ترک پاشنه پا دارد، ویتامین‌های A ، D و E  هم به بهبود ترک پاشنه پا بسیار  کمک می‌کنند. مصرف غذا‌های حاوی امگا ۳ یا مکمل امگا ۳ هم به افراد دچار ترک پاشنه پا پیشنهاد می‌شود.

این محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت: ماساژ پاشنه پا با مخلوط موز و عسل، روغن کوهان شتر و کنجد، حنا و روغن زیتون تأثیر چشمگیری در بهبود ترک پاشنه پا دارد.مبتلایان به ترک پاشنه پا که به اضافه وزن دچار هستند  هم برای رفع مشکلشان باید وزن خود را کاهش دهند.

عظمایی اظهار کرد: اگر ترک پاشنه پا ناشی از غلبه صفرا باشد فرد باید از عرق شاه‌تره و کاسنی به همراه شربت سکنجبین استفاده کند و در صورتی که ترک پاشنه پا به علت غلبه سودا باشد، باید عرق اسطوخودوس به همراه افتیمون و گل بنفشه میل شود.


بیشتر بخوانید: پرکاری تیروئید را با طب سنتی درمان کنید


او بیان کرد: ماساژ پاشنه پا با ترکیب روغن‌های جوانه گندم و کوهان شتر یا جوانه گندم و شتر مرغ هم به درمان ترک پاشنه پا بسیار کمک می‌کند.مصرف میوه‌ها و سبزی‌های تازه به مبتلایان به این عارضه پیشنهاد می‌شود. اشخاص دچار ترک پاشنه پا می‌توانند برای رفع مشکل خود  باید پاشنه پا را با ژل آلوئه‌ورا به همراه عسل ماساژ دهند.

عظمایی یادآوری کرد: مبتلایان به ترک پاشنه پا که به یبوست دچار هستند برای رفع مشکل خود باید ۳۵ گرم برگ سنا را به همراه ۱۰ گرم گل سرخ، ۱۰ گرم تخم گشنیز، ۱۰ گرم گل ختمی و ۱۰ گرم انیسون با هم ترکیب و این مخلوط را نیم کوب کنند سپس یک قاشق غذاخوری از ترکیب نیم‌کوب شده را به همراه سه لیوان آب در قوری بریزند و صبر کنند تا مخلوط به خوبی دَم بکشد. افراد باید قبل از هر وعده غذایی یک لیوان از این دمنوش را به همراه کمی عسل میل کنند.

انتهای پیام/

راهکارهای طلائی طب سنتی برای درمان ترک پاشنه پا

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.