سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

آغاز برداشت ماهیان گرمابی در استان کرمانشاه

مدیرکل شیلات استان کرمانشاه از آغاز برداشت ماهیان گرمابی در استان خبر داد.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه،سید فرزاد افضلی مدیرکل شیلات استان کرمانشاه گفت : عمده ماهیان گرمابی تولیدی در استان در شهرستان قصرشیرین و در مجتمع پرورش ماهی شهدای این شهرستان تولید می‌شود.

او با اشاره به آغاز برداشت ماهیان گرمابی در استان، گفت : برداشت این ماهیان تا پایان سال ادامه پیدا خواهد کرد.

او با پیش‌بینی افزایش بیش از ۱۵۰۰ تنی تولید ماهیان گرمابی در استان افزود: برآورد می‌شود امسال شاهد تولید حدود شش هزار تن ماهی گرمابی در استان باشیم.

 افضلی گفت: سال گذشته ۴۲۸۰ تن انواع ماهیان گرمابی در استان کرمانشاه تولید شد.

افضلی انواع ماهیان گرمابی تولیدی در استان کرمانشاه را شامل "آمور"، "کپور"، "فیتوفاگ" و "بیگ‌هد" عنوان کرد.

افضلی گفت: استان کرمانشاه از حیث تولید ماهیان گرمابی رتبه اول را بین استان‌های غیرساحلی کشور دارد .

 

 

انتهای پیام/د

برداشت ماهیان گرمابی آغاز شد

 

برچسب ها: محیط زیست ، آب
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.